Хубаво е да прекъснеш турски сериал с "Опълченците на Шипка"

37537

Хубаво е да прекъснеш турски сериал с "Опълченците на Шипка". Това каза изключителният български актьор Христо Мутафчиев. Той е една от шестте избрани и обичани звезди от театралната и кино-сцена за новата корпоративна кампания на Първа инвестиционна банка. Заедно с Васил Михайлов, Цветана Манева, Юлиан Вергов, Ана Пападопулу и Лилия Маравиля рецитират 6 от най-популярните и вълнуващи произведения в българската поезия.

Юнионбанк официално стана част от ПИБ

С разрешение на подуправителя на БНБ Юнионбанк се прелива в Първа инвестиционна банка при условия на пълно правоприемство, след което в...

Новата корпоративна кампания на Първа инвестиционна банка стартира точно преди празника на славянската писменост, българската просвета и култура – 24 май. С този проект Първа инвестиционна банка празнува българската духовност и пожелава на всеки телевизионен зрител да почувства отново патриотизма на Ботев, романтизма на Вазов, устремеността на Вапцаров, страстта на Багряна и философския лиризъм на Яворов.

"Това не е реклама, а едно послание от Първа инвестиционна банка – част от социален и културен проект. Чрез него се надяваме повече българи да се чувстват горди, припомняйки си откъсите от творби като тези на Ботев, Яворов, Вапцаров", каза Васил Христов, изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка.

"Професия Лъжец" на Стефан Москов получи награда ИКАР за най-добър спектакъл

"Професия Лъжец" на Стефан Москов, ДКТ-Варна получи награда ИКАР за най-добър спектакъл. Снощи, на церемония в Народния театър "Иван Ва...

Христо Мутафчиев благодари на Fibank за смелостта да реализира кампанията и добави: "Хубаво е да прекъснеш турски сериал с "Опълченците на Шипка".

Проектът на Fibank ще бъде представен чрез интегрирана комуникация в различни медии, така че да достигне до сърцето на всички българи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество