Има съмнения, че 4-ма души са заклещени в къща в "Аспарухово"

14605
Има съмнения, че 4-ма души са заклещени в къща в "Аспарухово"

Багери разчистват автомобилите по ул. „Горна студена“ във варненския квартал „Аспарухово“, които са били повлечени по време на приливната вълна, заляла ниската зона в жилищния квартал. Това съобщи транспортният министър Данаил Папазов за "Фокус".

Той определи ситуацията като изключително тежка, особено около къщата, която се намира на №65 на улицата. В района има натрупани около 20 автомобила един върху друг, има много дървета и клони, които образуват тапа на цялата улица. Спасителните екипи са осигурили локално осветление с агрегати, за да се огледа мястото. Папазов допълни, че почистването се извършва внимателно, тъй като има съмнение, че в къщата има четирима души. Не се знае какво е състоянието им.

Борисов: Недопустимо е държавен чиновник да се оправдава с липсата на комуникации

Поднасям своите съболезнования на семействата и близките на загиналите при бедствието във варненския квартал “Аспарухово”. ...

Багер ще разчиства автомобилите, които са силно пострадали, за да се отпуши улицата и водата да се оттича, ако има нови валежи тази нощ. Министър Папазов допълни, че част от къщите на улицата са разрушени. Тук са и екипи на Военноморските сили, които помагат при разчистването. На място е и командващият флота контраадмирал Румен Николов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com