Ивайло Мирчев даде пример и посочи: ГДБОП отдавна се използва за разправа с опоненти

11368
Ивайло Мирчев даде пример и посочи: ГДБОП отдавна се използва за разправа с опоненти
Снимка: Личен профил във фейсбук

"ГДБОП влизат с взлом в апартамент с младо семейство и деца. Слагат им белезници, пускат електрошок на бащата, докато междувременно ги наричат "БОКЛУЦИ". След като осъзнават, че са направили грешка дори не се извиняват, а обясняват, че "мапса ги е довел тука".

Преди 15 месеца бившият вече шеф на ГДБОП заяви смело, че зад хакерската атака в НАП стои човек от Да, България. Все още чакаме "разкрития" по темата, но такива липсват, а думите му, изречени без каквито и да са доказателства остават да висят във въздуха и дават плод единствено за спекулации, пише Ивайло Мирчев в социалната мрежа Фейсбук.

"НАП лийкс": за Спиридонов, шлифера и призрака на милиционерската държава

Около "НАП лийкс” започва все повече да вони. Това е позабравена, но упорита миризма на милиционерско „активно мероприятие&...

Припомняме, че миналата седмица ГДБОП и Специализираната прокуратура извършиха акция в София по разследване за организирана престъпна група за рекет, имотни измами и разпространение на наркотици. Претърсиха повече от 20 адреса в четири столични квартала, задържани бяха 21 души, на 5 от тях са повдигнати и обвинения.

Семейство от столичния квартал „Левски Г“ се свързва с bTV и твърди, че по погрешка ГДБОП разбили вратата на техния апартамент, сложили белезници на мъжа и ги претърсили, без да имат общо с престъпната група.

По думи на Десислава Крумова тя се опитала да обясни на полицаите, че правят грешка, а те ѝ отвърнали: „Млъкни, боклук!“ и поискали телефоните на нея и дъщеря ѝ. На въпроса ѝ какво става, те отговорили, че „ще разбере от телевизията“. Спецполицаите нахлули в жилището на дъщеря ѝ и зет ѝ, които били блъснати на пода и им били сложени белезници. Мъжът обясни, че никой от полицаите не се е представил, той просто видял някакви маскирани мъже и се съмнявал, че са служители на реда. Пострадалият твърди, че след като са му сложили белезници, са използвали електрошок спрямо него, удряли го по главата, а също видял, че ритали съпругата му, която наскоро била родила. След това го попитали дали се казва Станислав, а той отговорил, че не е този човек.

"ГДБОП отдавна се използва за разправа с икономически и политически опоненти. Началниците ѝ се назначават с одобрението на Пеевски/Петьо Еврото и обслужват интересите им, преминавайки на предварителен кастинг в "Осемте джуджета". Вместо да служи за борба с организираната престъпност, тази дирекция е инструмент на тандема Борисов - Пеевски за контрол, сплашване на всеки, който реши да не се подчини, пише Мирчев.

Аферата с НАП: Кристиян Бойков може би ще стане свидетел на обвинението

Кристиян Бойков, сочен за извършител на хакерската атака срещу НАП, може да стане свидетел на обвинението. Новината съобщи за Нова теле...

"Това трябва да се промени в 3 бързи стъпки:

1. Оставка на правителството.

2. Избори

3. ГДБОП и МВР да се освободят от капана на политически и престъпни зависимости", завършва той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 24 април 2024 г. (сряда)

Най-важните новини за деня: 23 април 2024 г.

Ограничават движението в тунела „Траянови врата“ на АМ „Тракия“

Кога започва ремонтът на Дунав мост при Русе?

Професия „Мениджър клиенти “ - следващо ниво на фитнес клуб от ново поколение

АЕЖ настоява МВР да публикува всички видеозаписи от случая с журналиста Димитър Стоянов

Как веганите си набавят витамин В12? (ВИДЕО)

Времето утре - 24 април 2024 г.

Стачка бави пощенските пратки в Белгия

ЦИК обяви колко партии и коалиции са се регистрирали за изборите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com