Кметът на Велико Търново посети Езикова гимназия „Проф.Д-р Асен Златаров”

23239
Кметът на Велико Търново посети Езикова гимназия „Проф.Д-р Асен Златаров”

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов посети Езикова гимназия „Проф.Д-р Асен Златаров”, съобщи Агенция Фокус.

Придружен от Директорката на училището Смилена Тодорова Панов посети за кратко всички класове, разговаря с учениците и им пожела успех. На абитуриентите обеща и през 2014 година червеният килим да бъде мястото, на което ще имат възможност да се почувстват като звезди, като хората, на които Велико Търново възлага своите много големи надежди за още по-доброто си бъдеще.

Кметове от Община Велико Търново на среща с ОП „Зелени системи”

Проведе се среща на кметовете и кметските наместници от населените места в Община Велико Търново с ръководството на ОП „Зелени си...

Даниел Панов разговаря с учениците и за очакванията към тях да бъдат сред най-активната и креативна част от хората, които продължават да работят по подготовка кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата. Той ги увери, че очаква техните идеи и предложения както за конкретни събития, така и за мащабни проекти в рамките на кандидатурата. Пое ангажимент, че всички техни иновативни идеи ще бъдат оценени по достойнство и ще получат възможност да се реализират на практика.

Кметът разгледа цялостното състояние на сградата и на материалната база и коментира с Директорката възможностите за частични ремонти и преустройство на помещения за по-доброто функциониране на училището, което в още по- голяма степен да посрещне очакванията както на учениците и учителите, така и на родителите.

В гимназията кметът се срещна и с преподавателката си по география, която е водила един от любимите му предмети в годините, когато е бил ученик в Техникум по мехонотехника.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com