Ламбо след болестта: Помагаха ми непознати, а не приятели

25033
Ламбо след болестта: Помагаха ми непознати, а не приятели
Снимка: bTV

Стефан Данаилов пребори коварната болест и отново е на мястото си в парламента. След завръщането си от лечението той гостува в bTV и разказа през какво е минал. "Непознати хора си предлагаха помощта, а бивши мои приятели – не. Болно ми е за младите хора, болни от рак", каза Ламбо. Обичаният актьор, който е депутат от БСП откровено разказа за битката с рак на кръвта, открита му наскоро, както и за подкрепата на близките му в борбата с нея.

"Съпругата ми – Мария, беше неотлъчно до мен през цялото време. Най-страшният момент беше в тези 7 дни, в които чакахме резултатите от биопсията. Аз нямах съмнения, че отивам към нещо лошо. Извадиха ми лимфен възел. Много ми помагаше в този момент това, че телефонът не спря да звъни и получавах куп съобщения. Обаждаха ми се прекрасни хора", сподели Ламбо.

Стефан Данаилов: Прибирам се здрав

"Здрав се прибирам!". Това е казал една от иконите на българското кино Стефан Данаилов на лидера на БСП Сергей Станишев и е добавил, че...

Данаилов призна, че голяма роля за него са изиграли две приятелки, които са лекари. "Първата въздишка беше, когато едната от тях ми се обади и ми каза: "От лошото по-лекото ще е!" Моите ангели бяха именно тези хора, които непрекъснато бяха около мен. И после, виждайки колко млади хора боледуват от рак, си казах - все пак аз съм изживял живота си. Болно ми е за тях", допълни актьорът.

Стефан Данаилов призна, че силно впечатление му е направил един есемес от Иван Костов: "Нямаш право да се отказваш!" "Даде ми много кураж. Обаждаше ми се и Драго Стойнев. Обаждаше ми се всяка седмица и Сергей Станишев", добави той.

Попитан защо в първия пролетен ден е отишъл именно в парламента, Данаилов каза: "Имам ангажименти. Това, че ме извади от тази ситуация болестта, не означава, че аз не ги наблюдавах през цялото време. И видях само, че политиците продължават да настройват обществото един срещу друг. Такава атмосфера не е имало отдавна, такава ненавист, такава омраза. Това много ме мъчи", завърши Ламбо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com