МЕТРО подкрепя за 10-та поредна година Националната Кулинарна купа на България

1850
МЕТРО подкрепя за 10-та поредна година Националната Кулинарна купа на България
Снимка: METRO

МЕТРО ще подкрепи за 10 поредна година Националната Кулинарна купа на България. Компанията е основен партньор на събитието, организирано от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ), което ще се проведе в Интер Експо Център на 18, 19 и 20 април 2022 г. Очаква се в него да се включат близо 100 кулинари от над 30 професионални гимназии в страната, представители и възпитаници на кулинарни академии, както и професионални готвачи.

МЕТРО България ще се включи в събитието със специален магазин, на площ от 100 кв. м, в който ще представи пред ХоРеКа сектора различни решения, свързани с приготвянето и презентирането на продукти, част от богатия асортимент на компанията. Основен акцент ще бъдат продуктите собствени марки, както и голямото разнообразие от свежи плодове и зеленчуци по програмата „Отгледано с грижа в България“. От магазина на МЕТРО, младите участници в Националната Кулинарна купа ще могат да вземат и необходимите им за състезанията продукти.

MЕТРО България ще бъде домакин на тазгодишната кампания „Килограм доброта“ на Българска хранителна банка

МЕТРО България ще бъде домакин на тазгодишната кампания „Килограм Доброта“ на Българска хранителна банка (БХБ). Инициативат...

„За нас като доверен партньор на ХоРеКа сектора е изключително важно да подкрепяме развитието и популяризирането на кулинарното изкуство и професионалното развитие на готвачите. Последните две години бяха много трудни за сектора. Необходими са целенасочени действия и много работа, за да бъде преодоляно пропуснатото, затова ние ще продължим да предлагаме разнообразни решения и програми за бранша“, каза Никола Готрон, изпълнителен директор на МЕТРО България.

Шеф Юри Велев от МЕТРО Академия ще се включи в журито на категориите „Готвач на България“ и „Отбор на България“, а шеф Веселин Дойков ще оценява участниците в категорията „Млад сладкар“. Както и миналата година компанията ще награди победителите в две категории - „Готвач на България“ и „Отбор на България“. МЕТРО България ще даде възможност на победилия „Млад готвач“ да усъвършенства професионалните си знания в престижната HRC Culinary Academy като осигури стипендия за обучение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com