Най-новата колекция кожени обувки и чанти Leather 2023 от CCC: Стил и качество в чист вид

11630
Най-новата колекция кожени обувки и чанти Leather 2023 от CCC: Стил и качество в чист вид
Снимка: CCC

Крайно време е да помислите за есенния си гардероб и да пазарувате. През предстоящия сезон залагаме на кожени обувки и аксесоари, които радват с качеството си и чудесно допълват вашия стайлинг. В най-новата колекция Leather 2023 на CCC ще намерите вечни модели на атрактивни цени!

През есенния сезон винаги е добре да имате под ръка класически модели обувки – точно като кожените обувки от марката Lasocki. Тъмнокафявите мокасини, например, могат да бъдат комбинирани с почти всичко. Те стоят еднакво добре в комбинация с ярък костюм и кобалтово сини чорапи, или с дънки и бяла риза.

Черешката на тортата, разбира се, е дамската чанта, която ще побере най-необходимите неща. Големи, малки, в по-светъл или по-тъмен нюанс – брандът Lasocki осигурява богат набор от предложения, които може да откриете в магазини ССС.

Мъжете също ще намерят нещо за себе си. За преходния сезон си струва да имат удобни и много стилни боти в гардероба си. Те със сигурност ще се харесат на почитателите на минималистичния стил. Класическите обувки с връзки несъмнено са функционални и удобни. Кожените модели ще издържат много по-дълго от един сезон и идеално допълват не само бизнес облеклото. Новата колекция включва удобни и висококачествени обувки, раници и чанти, които ще се впишат във всеки стил.

Също толкова интересни са и моделите на марката Gino Rossi. Комплектът, който грабна сърцата ни, е пазарска чанта в наситено черно и боти с широка горна част на малък ток. Това е перфектен дует - изглежда страхотно с дрехи в изразителни цветове. За тези, които предпочитат по-малки чанти и равни обувки, имаме добра новина – новата колекция на Gino Rossi включва много различни предложения. Моделите за жени са в духа на луксозния кежуал стил. Мъжките модели, от своя страна, са създадени за тези, които ценят качеството и комфорта. Вниманието ни привлякоха кожените боти с дължина до глезена, които ще осигурят комфорт в по-студените дни. Must-have на предстоящия сезон несъмнено е класическият черен модел обувки, който ще пасне както на ежедневни комбинации, така и на по-официални поводи.

Задължителен елемент за по-студените дни несъмнено са високите ботуши. Наш фаворит е моделът на Badura, изработен от кожа в нюанс на медно кафяво. Да кажем, че тази есен трябваше да носим само един чифт ботуши - това щеше несъмнено да е точно този. Класическите черни боти с остър връх и полуботите с връзки и дебела подметка, които се съчетават идеално с кожени чанти, също привличат вниманието ни. Елегантни дизайни, които радват с форма и пленяват с детайли, както и ежедневни предложения – в ССС може да намерите винаги това, което търсите. Новата колекция на Badura включва и мъжки обувки, предназначени за господата, които ценят качеството и комфорта.

Висококачествените кожени модели на достъпни цени от новата колекция Leather 2023 са налични във физическите магазини ССС, мобилното им приложение, както и на ccc.eu.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com