NET1 пусна в продажба спортния пакет Diema Extra

37474
NET1 пусна в продажба спортния пакет Diema Extra
Снимка: Thinkstock/ Guliver

В края на миналата седмица NET1зарадва всички почитатели на българския и световен футбол с новия пакет Diema Extra. Спортните фенове вече имат възможност да добавят към стандартния пакет от 94 цифрови и 23 безплатни HD канала ощедва спортни HD канала - Diema Sport HD и Trace Sport Stars HD - включени в ексклузивния пакет Diema Extra.

Официалният старт на Diema Sport и Trace Sport Stars беше на 21 февруари. Абонатите на NET1 могат да ги добавят към абонаментните си пакети (единична услуга Телевизия или пакетна услуга) срещу месечна такса от 3,99 лв.Двата канала са кодирании приемането им изисква наличие на декодираща карта с приемник или CA модул. Настоящи клиенти на оператора, които притежават декодираща карта от закупуването на друг допълнителен ТВ пакет, могат да се абонират за Diema Extraизключително лесно и удобно чрез изпращане на онлайн заявка.

40% от британците седят непрекъснато пред телевизора по Коледа

Коледа е времето, когато трябва да бъдем със семейството си, да се съберем заедно, да отваряме подаръци и да се наслаждаваме на хубав...

Новите клиенти на NET1, които изберат единична или пакетна услуга на срочен договор, получават един безплатен месец за основната услуга при онлайн заявка, безплатно включване, освен това не заплащат допълнителна такса за втори телевизор.

NET 1 е един от трите големи оператори, които включиха пакета с новите канали на Нова Броудкастинг Груп в своето портфолио преди официалния старт на каналите в събота.

Големият интерес към Diema Sport е свързан с факта, че това ще бъде единственият спортен платен канал в българския ефир, който предава в HD качество най-доброто от „А” група на българското първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, както и разнообразие от други спортове. Спортно-развлекателният Trace Sport Stars ще излъчва най-горещите и интересни лайфстайл новини за световноизвестни спортисти. Той е първият по рода си канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – начин на живот, любопитни новини, класации, любовни афери, бракове, разводи, хобита и всичко друго, което вълнува феновете.

Всяка седмица феновете ще могат да проследят всичките шест мача от „А” група. През уикенда каналът ще излъчва и двубои от Английската висша лига. Футболното съдържание включва срещи и от други първенства и мачове от квалификациите за Европейското първенство през 2016 г. , както и Световното първенство през 2018 г. в Зона „Европа“.

Европейците масово се депресират, когато свърши любимия им сериал

Европейските телевизионни фенове са изненадващо внимателни, когато става въпрос за разкриване на телевизионни сюжетни линии и финали н...

Боксът и баскетболът също заемат важно място в програмата на Diema Sport. Сред най-дългоочакваните спортни събития, които каналът ще излъчи, са 12-те турнира висококачествен професионален бокс на немската компания „Зауерланд Ивентс” – промоутърския клуб на Кубрат Пулев, професионалните боксови галавечери в Англия на компанията Matchroom Sport, както и Европейското първенство по баскетбол през август и септември 2015 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество