Нинова: Да спрем незаконната сеч и да започнем да залесяваме

14342
Нинова: Да спрем незаконната сеч и да започнем да залесяваме
Снимка: БГНЕС

"Елементарно ми е да казвам коя партия какви списъци е правила в Мизия. У хората остана един горчив привкус, че партиите използваха ситуацията за лични цели. Един от примерите, който ме разгневи беше, минералната вода се раздаваше по партиен признак. Оправихме проблема още на следващия ден. Няма да кажа повече, тъй като имам други задача за наводненията, а не да се замеряме с обиди."

Това каза депутатът от БСП Корнелия Нинова. Според нея главната причина за наводненията са безконтролна сеч на горите, непочистени корита, непотърсена отговорност, неизпълнение на наказанието. 

Нинова за евентуална коалиция с АБВ: Рано е да се каже

Местните избори са различни. За всеки район има отделен модел. Това коментира депутатът от БСП-Лява България Корнелия Нинова. Тя не изр...

"Намирисва на корупцията. Тази сеч не минава без участието на кметове, горски, администрация. Решението е да спрем незаконната сеч и да започнем да залесяваме", каза Нинова. 

На язовир Огнянова стана скандал с управителя, който се възмути, че от Нова тв и депутатът са отишли да снимат без предупреждение. Той обвини Нинова, че обвинява лошото стопанисване за язовирите за наводненията. 

"4 метра вълна вървеше след колата ми в Мизия, ловяхме шарани по улиците, разследването показа, че има скъсана язовирна стена. Кой е виновен за това?", разпали се депутатката. 

"В България досега няма скъсана язовирна стена", каза управителят. "Кажете го на прокуратурата и на хората в Мизия", отсече Нинова.

Нинова с остра критика на бюджета за следващата година

Чрез този бюджет за 2015 г. ще се задълбочи бедността, ще се увеличи безработицата и доходите ще паднат. Това заяви по време на дебатит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com