Нова коледна украса ще създава настроение в Ловеч

10811
Нова коледна украса ще създава настроение в Ловеч
Снимка: БГНЕС

Тази година коледната украса на Ловеч ще бъде обогатена с нови елементи. Двуметрови звезди ще бъдат поставени на Бароковите къщи, уличните лампи по бул. "България" ще бъдат окичени със снежинки и звезди, съобщават от общината.

Транспарант с надпис "Весели празници" с висулки под него ще посреща на входа на общината. Както и миналата година близо двуметров триизмерен снежен човек ще радва децата пред общината, ще има и още един.

Европроекти за над 240 млн. лв. са одобрени в Ловешко

В Ловешка област за периода 2007 - 2013 г. са одобрени проекти за 241 милиона лева. Информацията съобщиха от Областния информационен це...

Огромна двуизмерна шейна ще грейне на стената на Младежкия дом. Пана със снежинки и звездички ще блеснат на сградите в центъра на града. Коледни венци и висулки ще украсят Покрития мост, светещи лилии ще засияят по лампите на ул. "Търговска".

Кметът на общината Минчо Казанджиев ще запали светлините на коледната елха на Ловеч на 5 декември /петък/ от 17.30 часа. Ще бъде украсено живото коледно дръвче пред Ловчанско читалище "Наука - 1870 г.". След това се предвижда концерт. На следващия ден - 6 декември, ще бъдат запалени коледните светлини в Луковит, а на 8 декември - в Троян.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com