X
 
 

Новини или Novini - картината на печата за 11 октомври

1165 0
photo of Новини или Novini - картината на печата за 11 октомври
Снимка: iStock/Guliver
Actualno.com ви представя основните акценти в днешния печат.

"Сега"

Парламентът се сети да търси заместник на Пламен Георгиев като шеф на комисията с дълга абривиатура и не особено продуктивна работа, пише "Сега". Забавянето е тримесечно, но..какво да се прави, лято, спечелени избори, въпреки "Апартаментгейт", няма да се занимаваме с глупости. Впрочем, вчера питаха Цацаров дали пък няма той да е следващия шеф на тази комисия. Не знаем - зависи колко е голяма терасата му. Всичко под 40 квадратни метра не се допуска. 

"24 часа"

Учители и медицински сестри са сред топ професиите в идните 15 години, твърди социалното министерство, съобщава ни "24 часа". Това е самата истина. Наистина ще са топ и такива хора ще се търсят под лупа, понеже вече се отказаха три поколения благодарение на безхаберието на държавата. 

"Труд"

"Трудното за Гешев предстои", пише "трудно" "Труд" и обяснява как тепърва ще продължава "калната война" срещу него. Материалът не е подписан от никого и е от онези статии, които винаги са приятни за четене, за да видиш как точно се осъществява онази дума, която на английски завършва на job, но не е работа. Или пък май баш си е работа. 

"Монитор"

"Хоро обедини бедните и богатите във "Фермата". Тази гръмотевична новина разказва за онова, което става в онова риалити, в случай, че не сте го гледали. Е, ако не сте, това е - хоро е обединило бедните и богатите. Но никой не казва какво хоро - 5/8, 9-8? Ще кажете, това е без значение. Именно, именно, то цялото е без значение. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално