Облачно време сутринта, повече слънце следобед

24528
Облачно време сутринта, повече слънце следобед
Снимка: Getty Images / Guliver

Преди обяд над по-голямата част от страната времето ще се задържи облачно, в равнините и котловините с намалена видимост. Започналото от североизток намаление на облачността ще продължи и в следобедните часове почти навсякъде ще се установи предимно слънчево време. Ще бъде почти тихо, само по Черноморието ще продължи да духа до умерен североизточен вятър.

Максималните температури ще са между 7° и 12°, в София - около 9°. Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за ноември. Това е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, предаде Агенция „Фокус” .

На места ще превалява слаб дъжд

И през следващото денонощие времето у нас ще се задържи облачно, влажно, в равнините с намалена видимост, съобщиха от НИМХ. На места о...

Над Черноморието преди обяд ще има значителна облачност, на места и намалена видимост. В следобедните часове в следобедните часове облачността ще намалее. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури между 10°-12°. Температурата на морската вода е 13°-14°.

По високите части на планините още преди обяд облачността ще намалее, до предимно слънчево време, а в подножията това ще стане по-късно след обяд. Вятърът по билата ще е до умерен от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра - около минус 1°.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com