Пиян пътник принуди самолет от Полша за Египет да кацне аварийно в София

1749
Пиян пътник принуди самолет от Полша за Египет да кацне аварийно в София
Снимка: Getty Images/Guliver

Самолет, изпълняващ чартърен полет от полския град Вроцлав до египетския курорт Хургада, е трябвало да кацне аварийно в София заради агресивното поведение на пиян пътник, съобщава bTV.

Самолетът на турската авиокомпания „Корендон Еърлайнс” излетял вчера следобед от летището във Вроцлав. След като взела други туристи от Познан, машината се отправила към крайната си дестинация в Египет.

Една част от българите, блокирани в Тимишоара, вече са у нас

Едната част от нашите сънародници, които бяха блокирани на летището в Тимишоара, след като самолет на "Райънеър" не можа да кацне в Пло...

Заради агресивното поведение на пътник на борда обаче се наложило самолетът да се приземи в София. Според „Газета виборча” друг пътник от самолета обяснил, че пияният мъж се нахвърлил върху стюардеса, която отказала да му сервира още алкохол.

По тази причина капитанът на екипажа решил да направят непланирано спиране в България. След кацането проблемният пътник бил свален от самолета с помощта на българската „Гранична полиция”.

В пост в профила си във Facebook свидетел на случката обяснява как „плешив мъж сграбчил стюардесата за гърлото и изплашил децата”.

След като пияният пътник бил свален, самолетът излетял отново и пътниците пристигнали в крайната точка на пътуването си в 21 ч.

Дете подлуди пасажерите на 8-часов полет (ВИДЕО)

Дете постави невиждан, но със сигурност крайно неприятен рекорд – то крещяло, пищяло и бесняло без прекъсване по време на трансат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com