Почина актьорът Иван Ласкин

38125
Почина актьорът Иван Ласкин

Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст. На 28 декември м.г. той беше приет във ВМА.
Ласкин има множество роли в театъра, снимал е в български и чужди  филми.
През 1986 г. детският сериал „Васко да гама от село Рупча” го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ. Помнят се ролите му и в сериали като „Хайка за вълци” и „Дунав мост”.
През последните години умът и острият му език имаха свой  „живот” в социалните мрежи –  коментарите му предизвикваха люти спорове и стотици споделяния.  
„Аз на устата си ключ нямам. Всичко, което мисля, излиза през челюстно-говорния ми апарат и смятам, че това се нарича почтеност”, казва Ласкин през октомври 2017 г.  в предаването „Преди обед” по bTV.
Ласкин умееше да описва любовта си – към дъщерите си и към Александра Сърчаджиева, и да говори публично за нея. „Всеки един изживян миг с това момиче за мен е щастие”, категоричен беше той в предаването „Търси се” по bTV през 2015 г.
Ласкин провокираше и с участията си в различни риалити формати.
През 2012 г. в телевизионен ефир сподели, че има проблеми с алкохола, а в последните си интервюта отклоняваше темата с чувство за хумор. „Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с приятели”, бяха неговите думи в предаването „Преди обед”.
През последните години Ласкин казваше, че пише поеми и есета. Преди да ги събере в книга, на  48-годишна възраст загуби битката за живот.
Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст, съобщи bTV. Той бе приет на 28 декември във Военно-медицинска академия в тежко състояние.

Ласкин има множество роли в театъра, снимал е в български и чужди филми. През 1986 г. детският сериал „Васко да Гама от село Рупча” го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ. Помнят се ролите му и в сериали като „Хайка за вълци” и „Дунав мост”.

Търсят подходящ донор на черен дроб за актьора Иван Ласкин

Докато актьорът от "Дунав мост" и "Васко да гама от село Рупча" Иван Ласкин е в изкуствена кома, медици и близки правят опити за намира...

През последните години умът и острият му език имаха свой  „живот” в социалните мрежи –  коментарите му предизвикваха люти спорове и стотици споделяния. „Аз на устата си ключ нямам. Всичко, което мисля, излиза през челюстно-говорния ми апарат и смятам, че това се нарича почтеност”, казва Ласкин през октомври 2017 г.  в предаването „Преди обед” по bTV.

Ласкин умееше да описва любовта си – към дъщерите си и към Александра Сърчаджиева, и да говори публично за нея. „Всеки един изживян миг с това момиче за мен е щастие”, категоричен беше той в предаването „Търси се” по bTV през 2015 г.

Иван Ласкин провокираше и с участията си в различни риалити формати. През 2012 г. в телевизионен ефир сподели, че има проблеми с алкохола, а в последните си интервюта отклоняваше темата с чувство за хумор. „Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с приятели”, бяха неговите думи в предаването „Преди обед”.

През последните години Ласкин казваше, че пише поеми и есета. Преди да ги събере в книга, на 48-годишна възраст загуби битката за живот.

Иван Ласкин с разтърсващо признание за любимата Александра!

Актьорът Иван Ласкин се обърна с разтърсващо признание в любов към своята половинка в живота Александра Сърчаджиева. Ето целия текст н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 26 април 2024 г. (петък)

Отиде си мимът и театрален режисьор Александър Илиев

Най-важните новини за деня: 25 април 2024 г.

Градската природа във фокуса на арт конкурс

Българските деца са първи в Европа по консумация на алкохол, цигари и канабис

Д-р Евлоги Станчев: Все още не сме готови да погледнем трезво на отношенията ни с Русия (ВИДЕО)

Kaufland срещу разхищението на храна: Намаленията на компанията спестяват над 11 млн. кг хранителни отпадъци

С колко са се увеличили местата в детските ясли у нас?

Времето утре - 26 април 2024 г.

ВАС върна за ново разглеждане отказът за бежански статут на арабски дисидент

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com