Подкрепете смелия екипаж на HIPPOCAMPUS!

852
Подкрепете смелия екипаж на HIPPOCAMPUS!
Снимка: HIPPOCAMPUS

HIPPOCAMPUS e един необикновен проект, в който хора с нарушено зрение са намерили своето призвание като част от гребно-ветроходен екипаж на лодка в Панчаревското езеро.

HIPPOCAMPUS e социален проект, целящ да осигури условия за по-лесен достъп до работа на лица с увреждания в приветлива, артистична и споделена атмосфера, в която различията между хората се превръщат в нов опит и споделено позитивно преживяване. От февруари 2019 г. проектът осигурява работни места за хора със зрителни увреждания, които участват в смесен ветроходен екипаж с виждащи капитани. Така те имат възможност да работят, за да си осигурят по-добър живот, предлагайки атрактивна туристическа услуга с гребно-ветроходна лодка на язовир Панчарево. С разходки на туристи в язовира екипажът събира средства за собствена лодка. Всеки е добре дошъл да преживее едно малко гребно или ветроходно пътешествие в смесения екипаж на HIPPOCAMPUS.

През зимата екипажът на HIPPOCAMPUS остава в ателието и създава ръчно изработени лодки и сувенири, за да поддържа дейността си.

Каним Ви да подкрепите смелия екипаж на HIPPOCAMPUS да продължи дейността си до сезон 2020 г. и да съберем средствата, необходими за поддръжка на екипировка, заплати и осигуровки на екипажа до пролетта.

Подарете на себе си или своите близки подарък от HIPPOCAMPUS - ръчно изработена лодка и незабравимо изживяване в магичния им свят - след пролетта на 2020, като закупите сега:

Панорамен HIPPOCAMPUS тур - едночасова разходка с лодка из потайностите на Панчаревското езеро + ръчно изработена керамична лодка - 29 лв.

Сетивен HIPPOCAMPUS тур - сетивна разходка, за да усетите езерото по нов начин + ръчно изработена керамична лодка - 45 лв.

Креативен HIPPOCAMPUS тур - посещение на таен остров и творчески игри + ръчно изработена керамична лодка - 63 лв.

HIPPOCAMPUS фен група - билет за HIPPOCAMPUS тур за 4 човека + ръчно изработена керамична лодка - 100 лв.

Подкрепете ни, като станете HIPPOCAMPUS патрон и ще получите брандиране на платното на лодката за един месец срещу сума от 4500 лв. 

Вижте как да дарите ТУК

Проектът HIPPOCAMPUS се осъществява с финансовата подкрепа от Министерство на труда и социалната политика – Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020, Приоритетна ос 2 “Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване”, процедура BG05M9OP001-2.010. Инициативата развива социално предприемачество и създава условия за по-лесен достъп до работа на лица с увреждания чрез разкриване на шест нови работни места в социалното предприятие на Сдружение “Натуралистично”, подпомагане на тяхната социална и професионална интеграция и провеждане на кампания по социален маркетинг с цел популяризиране на социалната икономика, съгласно договор BG05M9OP001-2.010-0358-C01.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com