Празнични герои вадят хората от офисите, за да садят дръвчета

950
Празнични герои вадят хората от офисите, за да садят дръвчета
Снимка: Holiday Heroes

На 24 март, събота, Holiday Heroes, фондация „ЕкоОбщност“ и българската транспортна фирма CargoPlanet се обединяват в името на българското с вълнуващото събитие „Мисия гора“. Празничните герои са подготвили една приказна акция със спортно-състезателен елемент, в която предварително записали се корпоративни отбори ще садят дръвчета близо до София. За офисните хора ще има копаене и засаждане на много нов живот, и удоволствието всеки да остави една красива частица от себе си в природата.

„Мисия гора“ е едно събитие с три каузи. Освен стремежа ни да опазим красивата природа на България и да ѝ помогнем да се възстанови от човешката намеса, като засадим млади дръвчета, с помощта на организаторите ще допринесем за реализирането на още две каузи. Едната е мисията на Holiday Heroes за пълна празнична трапеза за хиляди семейства в нужда в цяла България този Великден. А другата – на „ЕкоОбщност“ – за подпомагане на дейности по опазването на белоглавия лешояд у нас

В рамките на малко повече от половин ден участниците и техните отбори ще се превърнат в истински приказни и празнични герои – феи, горски духове и всякакви други мистични същества, които се грижат за красотата на природата. В типичния дух на Holiday Heroes организаторите са подготвили и приятен спортно-състезателен етап на събитието. След като участниците са се научили да засаждат фиданки така, че да се хванат и да имат шанс да се превърнат във вековна гора, ще се проведе забавно състезание, за да се провери кой колко дръвчета може да засади възможно най-бързо, но и най-прецизно. А строгият контрол ще упражнят експертите от фондация „ЕкоОбщност“ със съдействието на местните горски служители, като така ще помогнат на всички участници да се радват на постижението си и след години.

Отборите се състоят от десет служители, а допълнителната информация и регистрацията са достъпни на www.HolidayHeroes.bg/forest. За участниците ще има осигурени инструменти и брандиране с корпоративното им лого. За спечелилите първите три места са подготвени специални награди от съорганизаторите CargoPlanet – 20% отстъпка с транспортната мрежа на Pall-Ex съответно за три, за два и за един месец. Събраните средства от участието на всички отбори ще подкрепят каузите на Holiday Heroes и фондация „ЕкоОбщност“.

Съберете отбор и се запишете до 15 март на www.HolidayHeroes.bg/forest.

*Има ограничение в броя на участниците, затова побързайте да се свържете с нас още днес, за да запазим правото Ви на участие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Георги Папакочев: Включен е целият арсенал на руската пропаганда (ВИДЕО)

В грижата за децата: Държавата отлепи от “среден 3“

Времето утре - 25 април 2024 г.

От Сливенската епархия искат църковен съд за двама свещеници

Здравното министерство не знае колко хора в България са си сменили пола

Жилищата в България: Актуални данни за цените по градове

Срещу тримесечната забрана за улов на бяла мида: Рибари на протест (СНИМКИ)

Онлайн система с информация за сигнали ще помага на МВР за изборите

Над 340 кандидати за българско гражданство от Русия са подали фалшиви документи

Без конкуренция: Само “Сиела Норма“ иска да осигурява машинния вот

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com