Пускат от утре повече вагони във влака София-Перник

16148
Пускат от утре повече вагони във влака София-Перник
Снимка: БГНЕС

Още от утре – 16.12.2014 г. (вторник), „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще включи достатъчен брой вагони във влаковете, които се движат по жп линията София - Перник, за да се осигури комфорт на пътниците.

Ръководството на дружеството се извинява за причиненото неудобство. Служителите, които не са извършили ефективно разпределение на вагоните по натоварените направления, ще бъдат санкционирани.

Недоволни пътници спряха влака София-Перник

Пътническият влак от София за Перник, който по разписание заминава 18.12 часа от Гара София, е спрян от недоволни пътници около 18.30 ч...

Припомняме ви, че по-рано днес пътническият влак от София за Перник, който по разписание заминава 18.12 часа от Гара София, беше спрян от недоволни пътници около 18.30 часа на гара Горна баня.

Причина за недоволството стана липса на място. От МТИТС обясняват, че причината за недостига на подвижен състав по тази жп линия е инцидента с мотрисата „Дезиро” при Мурсалево миналата седмица.

Иначе злополучният влак е заминал в 20.15 часа. Това заяви за агенция „Фокус” Здравко Мерджов, директор „Експлоатация” в БДЖ. Той уточни, че след разговор на управителя на БДЖ с протестиращите, те са освободили линиите и са се разотишли.

 


Янакиева се оправдава за фалита на Перник

След като по-рано днес стана ясно, че Община Перник обявява фалит, обвинения за това бяха хвърлени върху бившата кметица и настояща деп...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com