Ремонтите на Софийска вода днес

14122
Ремонтите на Софийска вода днес
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. 720 кв. „Княжево” вилна зона „Килиите”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 720, ул. 718, по ул. „Полско цвете” от ул. „Витошки извори” до ул. „Синята скала”, по ул. 719 от ул. „Полско цвете” до ул. „Синята скала”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 719№11. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 13 май, вторник, във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения по ул. „Константин Фотинов” кв. „Сухата река”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: ул. „Константин Фотинов”, ул. „Липов път” .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Фотинов” №77. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове в с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кокиче”, ул. „Никола Петков”, ул. „Хан Аспарух”, ул. „Христо Ботев”, ул. „Цар Борис ІІІ”, ул. „Околовръстна” и индустриална зона Казичене юг. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Аличо” ъгъла с ул. „Хан Аспарух”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество