X
 
 

Системата за издаване на карти за столичния градски транспорт временно се срина

1821 0
Системата за издаване на карти за столичния градски транспорт временно се срина
Снимка: Actualno.com
Получи се временен срив в системата за издаване на карти за градския транспорт в София. Става въпрос за технически проблем, информира БНТ.

За около час издаването и подновяването на карти за обществения транспорт са преустановени.

Градският транспорт в София се движи със закъснение

Обичайно натоварен е трафикът в столицата, градският транспорт се движи с 5 мин. закъснение, а по натоварените участъци с до 10 мин. То...

На влизане в метростанциите в София софтуерът не разчита картите, които били заявен за зареждане днес, обясниха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ) пред обществената телевизия.

Това е затруднило пропускането на пътниците към метрото, а служителите в пунктовете за зареждане и подновяване на картите били принудени временно да не зареждат картите, докато проблемът не бъде отстранен, така че да не се струпват огромни опашки пред метрото.

Това не се харесало на столичани и гостите на София. С недоволство реагирали хората пред пункта на ЦГМ в подлеза на метростанция "СУ Св. Климент Охридски", които разбирали от табела, че временно не могат да бъдат обслужени.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Катастрофа е затапила АМ "Тракия"
Катастрофа е затапила АМ "Тракия"

Катастрофа на магистрала "Тракия" задръсти движението. Сблъсъкът е станал на около 25 км преди столицата. Към момента е образувана опашка...