Спиди прави българската мечта реалност

1088
Спиди прави българската мечта реалност

Компанията стартира за четвърта поредна година проекта, който дава шанс за престижна работа на млади хора без опит.

Вие сте млади, образовани, креативни, амбициозни. И естествено искате да се реализирате в голяма, модерна и бързоразвиваща се международна компания. Не, не е нужно да резервирате полет до Щатите или Западна Европа, за да търсите късмета и реализирате мечтите си там.

Спиди отново отваря вратите си за млади хора с малък или без предишен опит, които да се включат директно в мениджърския екип на компанията. Проектът „Спиди търси таланти” е насочен към бакалаври или магистри, отлично владеещи английски език, дипломирани през 2015 г. или дипломиращи се в периода 2016 – 2017 г.

Спиди отново предлага работа на млади висшисти

За втора поредна година най-голямата българска компания за куриерски услуги Спиди АД провежда кампанията „Спиди търси таланти&ldq...

Одобрените кандидати ще работят в административната сграда на Спиди, като ще преминат двегодишно обучение – по няколко месеца в различните отдели на компанията, за да придобият опит и да се запознаят с основните им функции и задачи. Всеки млад талант ще има личен ментор, който ще го обучава, съветва и напътства за по-бързо професионално развитие.

И тъй като това не е стажантска програма, от Спиди предлагат постоянен трудов договор с атрактивна стартова заплата. Звучи като виц или шега, но Спиди търси таланти е реален проект с четиригодишна история. Някои от първите участници в него вече са служители с опит в компанията, които всеки ден допринасят за нейното развитие и се усъвършенстват в личностен и професионален план. Ако искате вие да сте следващите реализирали се успешно в България млади хора, кандидатствайте до 15 май 2016 г. в проекта „Спиди търси таланти”.

Повече информация за проекта и необходимите документи за кандидатстване ще откриете ТУК!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com