Трактори тръгват към парламента в подкрепа на Бойко

10953
Трактори тръгват към парламента в подкрепа на Бойко

Трактори тръгват към парламента в подкрепа на Бойко Борисов. Тази информация упорито се разпространява в кулоарите на парламента и Министерския съвет, предаде Стандарт нюз.

Твърди се, че заърнопроизводители от Стара Загора, доволни от преведените им субсидии, по този начин подкрепят кабинета. От Националната асоциация на зърнопроизводителите обаче отрекоха да стоят зад акцията. По-късно стана ясно, че машини от цялата страна наистина пътуват към София, но инициаторите са животновъдите. Това потвърди за Дарик председателят на Националната асоциация на животновъдите Бойко Синапов.

Животновъдите през тази и миналата година бяха едни от най-субсидираните в сектор земеделие. Само за миналата година повече от 140 милиона лева бяха преведени по сметките на животновъдите в подкрепа на сектора.

Удавеното през февруари миналата година харманлийско село Бисер също тръгва на автопоход в подкрепа на Бойко Борисов и неговия кабинет. Местните са недоволни от оставката на кабинета и затова ще "ударят" рамо на премиера в столицата, където тече подписка в подкрепа на кабинета.

В Бисер се опасяват, че след последните процеси в държавата могат да бъдат забравени, тъй като бъдещото служебно правителство на практика не е поемало ангажимент към тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com