X
 
 

Търси се - детска забавачка, която изглежда не е точно забавачка, оставила малко дете на Витоша

6641 0
photo of Търси се - детска забавачка, която изглежда не е точно забавачка, оставила малко дете на Витоша
Снимка: iStock/Guliver
Двегодишно дете било оставено два часа само под палещото слънце от служители на частна занималня – до хижа "Момина скала" на Витоша.

Според информация на Нова телевизия, става въпрос за момиченце, което имало сериозно изгаряне. Жена на име Десислава Христова свидетелства, че друга жена намерила детето и я питала чие е, защото Христова била на екскурзия в местността и жената търсела кои са родителите и с кого е това дете.

Нови идеи за храната на децата в детската градина - без пържено и сладкиши, с повече плодове и зеленчуци

Повече пресни плодове и зеленчуци и млечни продукти като кашкавал, сирене и извара, по-висока масленост на прясното и киселото мляко и ...

По думите на Христова, по време на разговора е намесила друга жена и казала, че момиченцето е с нея. А историята във Facebook е, че детето било оставено един вид за назидание, защото било много инатливо и не искало да отиде на сянка.

Всъщност има много сериозно съмнение, че частно детско студио "Пипи" е частна детска градина. От МОН казали, че няма регистрирано такова студио със статут на частна детска градина. А от Агенцията за защита на детето твърдят, че нямат правомощия да влизат в такива студиа. Агенцията иска проверка от МВР и от Инспекцията по труда.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители