Уред за пречистване на водата пести и от сметките за ток

139293
Уред за пречистване на водата пести и от сметките за ток

Уред с 5-степенна филтрираща система за пречистване на водата спестява и от сметките за електричество. Той се нарича Edel Wasser и е на Zepter. Представлява безжична система, която изчиства водата от микроби и всякакви замърсявания чрез т.нар. обратна осмоза (един от най-широко прилаганите методи в света за получаване на чиста вода както за индустриални, така и за битови нужди).

Уредът е проектиран така, че да не заема място – може да се постави на кухненския плот у дома или на рецепцията в офиса. Предпазва и околната среда, тъй като не се налага да се изхвърлят пластмасови бутилки. Освен от закупуване на минерална вода, уредът спестява разходи и от електричество, тъй като е безжичен, няма захранване, а използва само налягането на водата. Последното го прави и безшумен. От компанията изчисляват, че инвестицията се изплаща за по-малко от 1 година.   

Отбелязваме Световния ден на водата

22 март е Световният ден на водата. Датата е определена с резолюция на Международна конференция по околната среда и развитието (UNCED) ...

Химичните процеси, използвани за пречистване на водата в пречиствателните съоръжения, оставят вредни утаечни остатъци и влошават вкуса й. Петстепенната филтрираща система на Edel Wasser отстранява тези вредни елементи, намалява съдържанието на хлор, неприятните миризми и летливите органични съединения и подобрява вкуса. Водата преминава през мембранен филтър за отстраняване на замърсителите (като арсен, барий, кадмий, селен, радий 226/228, хром, нитрати и нитрити и др.).

Основно предназначение на уреда е да осигурява неограничен достъп до пречистена, здравословна, питейна вода в домашни условия, но, както споделят от „Цептер-България”, с пречистената от Edel Wasser вода може да се измиват плодове и зеленчуци, да се поливат цветята в къщи или да се сипва в паничката на домашния любимец. С тази вода може да се готви (и храната да е по-здравословна), да се мият съдовете или да се сипва в парната ютия (за да няма следи от варовик). Edel Wasser може да се налива и в уредите за овлажняване на въздуха, които напоследък са доста модерни сред семействата с бебета.

Монтажът е безплатен за цялата страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com