Уволниха катаджия, поискал подкуп от испанка

9743
Уволниха катаджия, поискал подкуп от испанка
Снимка: БГНЕС

Пътен полицай, поискал подкуп от 250 лева, но получил 200, за да оневини испанска гражданка, причинила катастрофа, е бил уволнен, съобщи Нова телевизия. Разслеването по темата е на "Господари на ефира", които разполагат и с видео от получаването на парите.

Чужденката направила катастрофа в София, след като отнела предимство. Пристигналите на място пътни полицаи и предложили да им плати, като обяснили, че в противен случай ще остане без книжка и ще плати глоба от 500 лева.

Във Варна арестуваха наркодилър, той се оказа бивш полицай

Бившият полицай Ивайло Калиманов е арестуваният при специализираната акция на МВР във Варна. 41-годишният мъж бе задържан през уикенда...

Пътният полицай предложил да и спести тези главоболия срещу половината сума. Испанката обаче му дала 200, вместо 250 лева.

Ракел Санчо обяснява, че парите били поискани през нейна проятелка, която тя повикала, за да и превежда при комуникацията с пътните полицаи. Испанката решила, че ако това е единствената опция, ще им даде пари, но тайно заснела случката.

След като прибира парите, полицаят обяснява, че по принцип глобата за чужденци е 100 евро.

"След получаването на сигнала незабавно бе образувано дисциплинарно производство по случая. Бе докладвано на министър Бъчварова и с нейна заповед служителят е отстранен от работа. Санкциите спрямо служителя едва ли ще бъдат само дисциплинарни. Това е служител, който има ръководни функции, така че сме абсолютно безкомпромисни към такова поведение на наши служители", коментира в главен комисар Христо Терзийски от дирекция „Национална полиция".

Полицай влезе в затвора за три и половина година заради 200 лв. подкуп

Полицаят от Добрич Иван Петков влиза ефективно в затвора заради поискан подкуп от 200 лева. Петков ще лежи три и половина години зад ре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество