X
 
 

За предстоящ снеговалеж и силни ветрове, предупреждават от АПИ

6009 0
За предстоящ снеговалеж и силни ветрове, предупреждават от АПИ
Снимка: iStock/Guliver
Силни ветрове и снегонавявания се очакват в следващите дни. За това предупредават от Пътна полиция на брифинг в Националния координационен център за безопасно движение по пътищата.

От тази вечер се очаква да започне рязко понижаване на температурите, като има вероятност от заледявания. Утре пък дъждът ще премине в сняг.

Седмична прогноза за времето за 3-9 февруари

Новата седмица започва с променлива облачност. В понеделник и вторник валежи не се очакват. Максималните температури ще достигнат 21 гр...

Най-силни ще са снеговалежите в Североизточна България и Родопите. Заради усложнената метеорологична обстановка от Агенция "Пътна инфраструктура" призовават шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия.

От АПИ съобщават, че всички машини на пътноподдържащите фирми са в пълна мобилизация за почистване на републиканските пътища.

Информация за актуалната пътна обстановка в страната може да бъде получена от интернет страницата на АПИ - api.bg, както и на телефон 0700 130 20 в АПИ.

Actualno.com

Етикети:

Естествени камъни според зодията
Естествени камъни според зодията

В много култури се смята, че природният камък притежава сила и необяснима енергия. Приема се, че всеки представител на Зодиака има собствен камък...