Започва 22-то издание на единственото у нас изложение за сигурност Security Expo 2015

8695
Започва 22-то издание на единственото у нас изложение за сигурност Security Expo 2015

Oт 25 до 28 март в Интер Експо Център ще се проведе единственото в България изложение за сигурност и охрана Security Expo 2015. Специализираното международно събитие ще бъде открито от 14 часа на 25 март от Красимир Ципов, заместник-министъра на вътрешните работи. На откриването ще участват още Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата (БТТП), Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център, Здравко Дерелиев, председател на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО).

Security Expo ежегодно е под патронажа на Министърството на вътрешните работи. Организатори на събитието са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център. За втора поредна година ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица.

Започват Българска строителна седмица и Security Expo

От 25 до 28 март в Интер Експо Център ще се проведат 15-тото издание на Българска строителна седмица и ...

Акцентите в програмата са:

- Още след самото откриване на 25 март ще се проведе съвместна акция на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“, БЧК и Българската бодигард федерация по съпровождане на ВИП, стрелба и спасяване на ранени от височина.

- На 26 март от 13 до 14 часа ще се проведе форум „Safe City- системите за сигурност и строителството“ . Някои от лидерите в системите за сигурност предложат Бош Секюрити Системс, Мултимедийна група, Анди и Канброк ще представят  най-новите технологии във видеонаблюдението, контрол на достъпа, автоматизация, пожарогасенето. Те ще дадат своите виждания за вграждане на такива системи още в процеса на проектиране и изграждане на сградите. Гледната точка на архитектите ще представи Борислав Борисов, председател на Съюза на урбанистите в България. Ще присъстват още архитекти, проектанти, строители, инвеститори. Да изградим един по-сигурен град –Safe City.

- За пръв път в България ще се проведе демонстрация на видеокамери, които ще представят реално изображение. По време на изложението всеки посетител ще може да оцени коя камера вижда най-добре. Вотът на публиката ще бъде обявен на 28 март (събота) преди закриване на 22-тото издание на Security Expo 2015.

Нови IP базирани системи обхващат целия процес на видеонаблюдение

Нови IP базирани системи обхващат целия процес за видеонаблюдение.  Това са само част от новостите, които ще може да видите на еди...

- На Security Expo 2015  ще може да видите новостите в сферата на видеонаблюдението и видеоанализа, контрол на достъпа, автоматизацията, пожарогасенето и пожароизвестяването, системи за ранното известяване на бедствия и аварии. От проследяване с GPS на животни, на транспортни средства и документи, през цялостни решения за управление на бизнеса през телефона, до системи видеонаблюдение в градска среда и по-сигурен контрол на достъпа в обществения транспорт.

- Тази година ще участват още компании от Германия, Италия, Чехия, Босна и Херцеговина, Русия, Обединените арабски емирства.

Повече за програмата може да научите на http://securityexpo.bg/bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com