Химера88 вече и в София: Украсете вашия сватбен ден със спомени

1574
Химера88 вече и в София: Украсете вашия сватбен ден със спомени
Снимка: iStock

Смятате ли, че най-красивият ден в живота ви трябва да създаде най-красивите спомени? Ако държите да е така, посетете най-новия магазин за сватбени украси в София – Химера88. Прочетете какво можете да откриете в царството на декорациите и как ще ви помогне да сбъднете мечтите си.

Къде ще откриете магазин Химера88 в София?

Химера88 е един от най-големите онлайн складове за материали за украса на тържества, събития, магазини, ресторанти. Доскоро имаше един-единствен физически магазин в Асеновград. Но преди две седмици отвори врати нова локация на удобно място в София.

Адресът е жк „Дружба 2“, ул. „Делийска воденица“ 31, в сградата на Бачорски. Отпред има достатъчно място за паркиране, а след като преминете под красивата арка от цветя над входа, ще попаднете в рая на украсата: в просторното помещение са изложени хиляди продукти, с които можете да създадете мечтаната декорация за сватбата си.

Какви продукти ще намерите в магазин Химера88?

Химера88 е не само склад, но и директен вносител и производител на аксесоари и материали за декорация. Затова не е чудно, че тук можете да намерите буквално всичко, от което имате нужда за красотата на сватбения си ден: сватбени свещи и сватбени чаши; табели за масите и колите; фигурки за подаръчета; изкуствени цветя, панделки и ленти за аранжировки и декорации; топери за сватбени торти; балони и арки. Качеството на продуктите е внимателно подбрано, а цените са истински изгодни.

Можете да разглеждате и докосвате, да пробвате съчетания на цветове и текстури, да откривате начини да реализирате най-красивите си мечти или да се вдъхновявате за още по-елегантни и романтични декорации. Сами знаете колко е важна съвършената украса: тя ще остане да краси и сватбените ви снимки и ще ви усмихва години наред при всяко разглеждане на албумите. Така че творете смело и с размах – в този магазин това е наистина лесно.

Имате възможност за пазаруване онлайн

Himera88.com продължава да поддържа своя уебсайт с огромен каталог с материали за декорации и аранжировки на сватби. Там също е лесно да разгледате продуктите и да изберете онези, които пасват най-добре на мечтите и възможностите ви. Сайтът е удобен и функционален, разполага с филтри по цветове и характеристики, за да ви улесни още повече в сътворяването на хармония и красота в празничния ви ден. Поръчките се правят лесно и ще бъдат доставени бързо до адреса ви с куриер.

Не пропускайте тази прекрасна възможност да се погрижите за красивите спомени от красивата си сватба. Претворете вкуса, желанията и мечтите си във вълшебна реалност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Георги Георгиев: Столичната община се превръща в банкомат на ПП и на техните роднини

Откриха обновения Дом за стари хора в Ковачевци

Метрото в ж.к. "Люлин" с две нови станции

Незначителни разминавания: Съдът с допълнителна експертиза по делото за кметските избори в София

Работна среща по въпросите за сигурността се проведе в община Костинброд

Отново заговориха за синя зона в неделя

Вечното дерби може да спре движението в центъра на София в събота

Бус лента и велоалея: Какво предвижда проектът на бул. „Патриарх Евтимий"

Бившият столичен зам.-кмет Евгени Крусев осъди прокуратурата за ремонта на "Граф Игнатиев"

ГЕРБ-СДС иска оставки в Столична община заради договори тип "семеен бизнес" (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София