X
 
 

Само една кола е спряна от движение в София заради мръсния въздух

2345 2
Само една кола е спряна от движение в София заради мръсния въздух
Снимка: БГНЕС
Общо 60 автомобили в София са проверени за замърсяване на въздуха при съвместната инспекция на Столичен инспекторат и Пътната полиция към СДВР в рамките на деня. Целта на проверките е да не се движат автомобили с техническа неизправност, които замърсяват въздуха, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

С помощта на газанализатори, които Столична община предостави на Пътната полиция, се проверява очистващата система на автомобилите. От проверените 60 автомобили е установен един, който не отговаря на техническите изисквания и същият е спрян от движение до отстраняване на техническата неизправност, съгласно Закона за движение по пътищата.

Проверки от сряда на автомобили и домове заради мръсния въздух в София

Пътната полиция и Столичния инспекторат заповат от сряда проверки на движещите се в София автомобили заради замърсяването на въздуха. П...

Екипите на Столичен инспекторат проверяват за непочистена ходова част на тежкотоварни автомобили и замърсяване на пътното платно. На четири камиона днес са съставени актове за непочистена ходова част, а от началото на годината са наложени 14 акта.

Проверките продължават.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Колите ясно, ще ги разсипете от предварително обявени хаотични проверки! Кой ще провери обаче Лукойл! Накой досега проверявал ли е дали произвежданото там по монополен начин гориво отговаря на някакъв стандарт!? Дали това не е ключът към по - чист въздух. Никъде в ЕС от ауспусите не смърпди така, както от колите в България. Дали не е от горивото? Докога някои феодали ще са над всички и всеки. Може виж още ›› би Гешев!
  • Анонименей ,тъпаците пллицай,проблема не е 1 Анонименей ,тъпаците пллицай,проблема не е преди 1 седмица Профил на трол?
    Ей,алооооу тъпите полицай. Проблема не е в колите ,а в главите на началниците ви боклуците в парламента и бокуправителството алчнк за пари и власт престъпници....