X
 
 

Тодор Чобанов: Има какво да се желае в качеството на изпълнението на Ларгото (СНИМКА)

954 1
photo of Тодор Чобанов: Има какво да се желае в качеството на изпълнението на Ларгото (СНИМКА)
Снимка: Actualno.com/Тодор Маргаритов
"Проблемите на Ларгото са ни добре известни, защото го стопанисваме. Има не качествено изпълнени участъци, има проблемни участъци, но ние с архитект Здравков ще намерим нужните решения, за да се направата промени за адекватна та експлоатация на обекта".  Това каза заместник-кметът на София Тодор Чобанов, който присъства на проверка на минералната баня в Банкя.

Чобанов добави, че проблемните участъци са неизмеримо малка част от цялото и комплексът се експлоатира, както се очаква.

Процесът срещу Евгени Крусев ще тръгне в края на септември

Процесът срещу зам.-кмета на София Евгени Крусев, завеждащ ресора „Транспорт и транспортни комуникации“, започва на 30 септ...

"В него се организират през летния културен сезон множество и най-различни събития", добави той. Чобанов отбеляза, че обектът все е в гаранция и щетите биват констатирани и съобщени на министерството, което ги предявява на изпълнителите. "Има какво да се желае в качеството на изпълнението на този обект. Очевидно е, че компании, които нямат опит, няма как подобни големи комплекси да ги изпълняват", заяви Тодор Чобанов. Той допълни, че очакват в бъдеще Министерството ще завиши изискванията за капацитет за качество на работата. "Нека всички да бъдем отговорни към задълженията, които имаме", призова той.

Относно минералната баня в Банкя Чобанов каза:

"Нашите предци преди повече от век са предвидили огромен салон в центъра на сградата. Той е съвсем съзнателно подготвен за културни събития", каза Чобанов относно това дали ще има предистория на банята за посетителите и. По думите му в нея могат да се правят и концерти. "Тук могат да се правят концерти с аудитория от порядъка на 100-150 човека. Тази сграда ще се ползва и занапред след завършването на реставрацията като място за заснемане на исторически филми", допълни той.

Не, в София не се живее по-добре

Автобусната линия №72 от градския транспорт в София неведнъж е възпявана от клетите граждани, които са имали нещастието да я ползват. А...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители