Фулъм поднесе на Ливърпул цели четири подаръка

10645

Димитър Бербатов и „Фулъм” се превърнаха в истински Дядо Коледа за тима на „Ливърпул” и червените фенове, изпълнили „Анфийлд”, след като позволиха без особена съпротива домакините да им вкарат цели четири гола.

Нещата се развиха зле за „Фулъм” още от самото начало, като в 8-та минута Мартин Шкъртел наниза с топовен шут топката в мрежата на тима на Бербатов. Попадението дойде след колективна грешка и лошо изчистена топка след корнер, която Шкъртел си нагласи удобно преди да стреля.

Бербатов ще носи коледен подарък на Ливърпул

И така, драги читатели на Actualno, светът не се свърши и Цар Футбол продължава да властва над земното си кралство. Макар Коледа да идв...

Голът сякаш прекърши набързо гостите и „Ливърпул” буквално ги премазаха. Второто попадение за червените беше дело на Стивън Джерард, а веднага след почивката се разписа и Стюърт Даунинг с шут с левия крак. Именно голът на Даунинг показа колко зле са нещата за „Фулъм”, тъй като крилото на „Ливърпул” не беше вкарвало гол във Висшата лига от 2011 година насам, когато още носеше екипа на „Астън Вила”.

Последният пирон в ковчега на „Фулъм” заби Луис Суарес, който вкара в допълнителните минути на мача, след като по-рано в срещата имаше на няколко пъти шанс да се разпише.

Бербатов игра през целия мач за „Фулъм”, но не успя да стори почти нищо запомнящо се. Като цяло лондонският тим приличаше на сбирщина събрани от кол и въже 11 души, които сякаш никога не се бяха виждали преди този мач. Липсата на класа при „Фулъм” лъсна отчайващо много, особено в халфовата линия, където просто няма кой да организира нещата и да е спойката в отбора.

Автор: Ивайло Петров

Йол: Бербатов не може да прави всичко сам

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол похвали за пореден път Димитър Бербатов. Въпреки загубата на Фулъм с 1:2 от Куинс Парк Рейнджърс в мач о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com