X
 
 

Ето колко деца са приети на първо класиране в детските ясли в Стара Загора

635 0
Ето колко деца са приети на първо класиране в детските ясли в Стара Загора
Снимка: Община Стара Загора
50 деца са приети на първо класиране за прием в детски ясли, съоб от пресцентъра на община Стара Загора. Обявените свободни места за целодневен прием за 2020 година са 94. В следващите пет работни дни родителите на приетите деца трябва да потвърдят желанието си.

В класирането за яслите участваха деца, за които в заявлението са посочени начални месец и година за участие през месец януари 2020-а или по-рано. В класирането не участват заявленията, в които родителите са посочили февруари 2020 година и месеците по-нататък. Минимална възраст за постъпване в детска ясла е 10 месеца. При класирането се прави автоматична проверка за възрастта на малчуганите и, ако са под тази възрастова граница за периода, не участват в класирането. Максималната възраст за участие в класирането пък е 36 месеца. 

От общинската администрация припомнят, че класирането се осъществява според броя точки, събрани от отбелязаните в заявлението критерии, трудовата заетост на заявителя и входящия номер на заявлението. Следващо класиране за детските заведения за най-малките ще има в началото на март. 

В община Стара Загора има 10 детски ясли, чиито материални бази са  реновирани. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 25 януари
Дневен хороскоп за 25 януари

Овен Тази събота е добър ден за купуване на подаръци. Всичко, което изберете ще носи радост, ще е полезно и ще служи дълго. Телец Това е ден,...

Последно в Актуално