Училищните автобуси в Търговище спряха

2252
Училищните автобуси в Търговище спряха
Снимка: blagoevgrad.eu

Спряха пътуването на всички ученически автобуси в община Търговище по заповед на кмета д-р Дарин Димитров. Причината е усложнената пътна обстановка и заледявания, във връзка с безопасността на децата. Това ще доведе до преустановяване на учебния процес на места, посочва Topnovini.bg.

Завалелият сутринта дъжд усложни пътната обстановка в цялата община. По информация на БКС -Търговище към 9 часа, в града са опесъчени основните пътни артерии, а в малките улици върви обезопасяването. Хвърлят се опилки и по пешеходните зони. На територията на Търговище са пуснати в действие 4 автомобила за ръчно опесъчаване, 2 за механизирано и 1 цистерна за луга.

Изгоря складирана продукция на предприятие в Търговище

Пожар е пламнал в хале на предприятие в Търговище, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Инцидентът станал около 21.3...

В момента се опесъчава и пътят Стража-Разбойна, но от "Автотранспорт-Търговище" временно са ограничили движението на автобусите.

Затворен е пътят от "детелината" преди село Васил Левски до Гробищния парк в град Търговище. Главните пътни артерии са отворени за пътуване при зимни условия.

Заради усложнената зимна обстановка се отлага и факелното шествие предвидено за днес в Търговище по повод 168-та годишнина от рождението на Христо Ботев. Организаторите от Първо основно училище "Христо Ботев" обявиха, че събитието ще бъде проведено на 29 януари, когато градът ще отбележи 138 години от Освобождението си.

 

Бизнесът търси 850 младежи от Търговище за стаж и обучение

Заявки за стажуване и обучение на 850 млади хора са заявили фирми от област Търговище, информираха от Регионалната служба по заетостта ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com