Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Адриан Манарино: Кога и къде да гледаме Гришо на старта в Куинс?

17 юни 2024, 06:30 часа • 6795 прочитания

Тенис звездата на България Григор Димитров стартира днес сезона на трева с мач срещу французина Адриан Манарино от 1/16-финалите на ATP 500 турнира в Куинс, Лондон. Българинът ще използва турнира като подготовка за третия за годината турнир от Големия шлем - Уимбълдън.

Димитров - Манарино в Куинс: Начален час и ТВ

Григор е поставен под номер 3 в схемата на турнира, като лидер е Карлос Алкарас, а втори е Алекс де Минор. В надпреварата участва и местният любимец Анди Мъри - с уайлд кард. Гришо попадна в схемата на Алкарас, като може да го срещне на 1/2-финал.

Григор Димитров

В колко часа започва първият мач на Гришо в Куинс

Иначе Адриан Манарино е под номер 21 в света - на 11 позиции зад Гришо. Той обаче има пет загуби в пет мача срещу българина. Двубоят между Григор Димитров и Манарино е първи в програмата на централния корт в Куинс и ще започне в 14:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи срещата Григор Димитров - Адриан Манарино

Двубоят на Григор Димитров ще бъде предаван и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава мача на Гришо, е Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Григор Димитров - Адриан Манарино НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес