Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Тейлър Фриц: Кога и къде да гледаме 1/8-финала в Рим?

14 май 2024, 09:15 часа • 2922 прочитания

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се изправя днес срещу американеца Тейлър Фриц в мач от 1/8-финалите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Рим. Двамата ще спорят за трети път помежду си, като до момента статистиката е изравнена - по една победа.

Григор Димитров - Тейлър Фриц: ТВ и налачен час

Григор стигна до 1/8-финалната фаза след победи над японеца Йошихито Нишиока и французина Теренс Атман. Във втория мач българинът получи травма в глезена още в началото, но успя да доиграе срещата и да спечели. Не е изключено обаче все още да има проблеми с глезена.

Григор Димитров

В колко часа започва мачът в Рим

Двубоят между Григор Димитров и Тейлър Фриц е първи в програмата на централния корт в Рим. Това означава, че срещата между тях ще започне точно в 12:00 часа българско време. Сблъсъкът е очакван с голям интерес, тъй като противопоставя 10-ия и 13-ия в света.

Коя телевизия ще излъчи Димитров - Фриц

Турнирът в Рим се излъчва пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще дава мача на Григор с Фриц, е Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Димитров - Фриц НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес