По-големи от парите: Соня, която се връща назад, за да придвижи Видин напред (ВИДЕО)

4870
По-големи от парите: Соня, която се връща назад, за да придвижи Видин напред (ВИДЕО)
Снимка: България на длан

Соня Валериева е красиво момиче, което с много труд постига кариера в чужбина и покорява модните списания, но решава, че може да открие истинския смисъл обратно тук в България и се завръща в родината си. Тя се прибира в родния си град Видин и сяда зад пулта в Българското национално радио. Мисията ѝ е да разказва вдъхновяващи истории от северозападния регион. Чрез новата поредица на "България на длан" и партньорите ни от Credissimo нейната собствена история ни доказва, че успехът е вътре в нас - само остава да го открием и да го реализираме.

Историята на Соня е вдъхновяваща, защото тя е доказателството, че когато човек усети в кое е неговият личен смисъл, той може да постигне всичко и не, парите не са най-важното нещо, защото щастието е по-голямо от тях. Credissimo подкрепя хората с големи идеи в рамките на кампанията "По-големи от парите".

Приключенският дух на Соня

Снимка: България на длан

Главната героиня в новата поредица на "България на длан" признава, че винаги е била с приключенски дух и именно това ѝ е помогнало да преживее всякакви интересни и красиви случки. В един момент от живота си тя заминава за Италия и остава там 10 години, през които постоянно работи и развива своята модна кариера. След време обаче Соня решава, че времето ѝ в Италия е свършило, а и там тя вече не се чувства щастлива.

"Може да се намираш в най-хубавия град, на най-хубавия континент и на най-уреденото място, но просто когато не си щастлив, няма никакво значение къде си. Точно това е успехът - дали си научил достатъчно много неща за живота, дали си успял да запазиш предишни приятелства, да ги задълбочиш, да създадеш нови такива. Да си успял, ознавача семейството ти да те обича, приятелите ти да те обичат. Това е успехът!", казва Соня. 

Гледайте видеото, за да научите какво още ни споделя тя за живота си преди и сега във Видин и за това какво я вдъхновява да продължава да търси силните истории около нея.

Очаквайте и новите видеа от поредицата на "България на длан" и Credissimo, в които ще ви срещнем с още вдъхновяващи хора и истории.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com