Новото събитие на Apple - всичко, което трябва да знаете

9533
Новото събитие на Apple - всичко, което трябва да знаете
Снимка: Getty Images/Guliver

Технологичният гигант Apple обяви датата и часа на предстоящото си събитие. То ще се проведе на 10 септември и на него се очаква да бъде представен iPhone 11, но вероятно с ново лого на компанията, пише bTV.

До международните медии беше изпратена покана за събитието, което ще се проведе в Калифорния. Дизайнът ѝ следва изчистения минимализъм на компанията, но има и нещо много различно – логото на Apple е формирано от цветна дъга като препратка към оригиналното лого на гиганта. От известно време се твърди, че Apple може да се завърне към стария облик на логото си, но в по-модерен вариант и според технологични наблюдатели новата визия ще бъде представена на корпуса на iPhone 11. Избраните цветове препращат и към оригиналния компютър iMac, който също е бил с цветни корпуси.

Освен нов iPhone и лого обаче, на предстоящото събитие в Steve Jobs Theater в Купертино, Калифорния, Apple най-вероятно ще представят или поне ще загатнат за обновената iOS 13 и watchOS 6. Нека разгледаме в аванс какво предстои.

iOS 13 - съвсем нова визия

"iOS 13 предлага впечатляваща нова визия, важни ъпдейти на приложенията, които използваш всеки ден, нови начини за защита на личната ти информация и подобрения из цялата система, с които твоят iPhone е още по-бърз и приятен за ползване", пише в официалния сайт на Apple с уточнението потребителите да очакват "новото начало" през септември 2019 г. На фокус са още функции към камерата, защитата на личните данни, Dark Mode режимът, по-бързото отключване с Face ID и по-бързото отваряне на приложенията. Вижте повече тук.

watchOS 6 - стилът продължава на китката ти

Apple работи върху по-евтин iPhone

Аррlе ce пoдгoтвя дa aтaĸyвa пo-бюджeтния ceĸтop нa пaзapa зa мoбилни тeлeфoни, в oпит дa cъживи пpoдaжбитe нa іРhоnе, пише специализир...

"Activity Trends. Cycle Tracking. Иновации в грижата за слуха. App Store на китката. С watchOS 6 получаваш ценна информация, която помага да поддържаш здравето и добрата си форма. И още ъпдейти и изненади, заради които ще обикнеш Apple Watch отново". Ето така пък звучи краткото резюме и за операционната система на Apple Watch. Страхотни функции допълват стила на малката джаджа, която е перфектното продължение на iPhone - поставено на китката.

Трябва да признаем, че в редакцията на Actualno.com останахме особено впечатлени от новата функция, която ще се грижи за слуха на потребителя. "Новото Noise приложение усеща кога грохотът на тълпата или тътенът на машините достигат рискови нива. Така знаеш кога да излезеш за малко или да сложиш тапи в ушите си. Твоят часовник наблюдава околния шум и колко дълго стоиш в тази среда. Когато установи, че децибелите са се качили до нива, които може да засегнат слуха, Apple Watch те уведомява с тупване по китката", разкриват от технологичния гигант.

И още - специална функция ще следи и дава подробни данни за менструалния цикъл. "Ти не просто ще си подготвена, а ще разполагаш и с повече информация, с която да следиш за проблеми и симптоми и да провеждаш по-задълбочени разговори с лекаря си", споделят от Apple. Ето тук ще прочетете още за новата система на умния часовник.

От компанията загатват и за новите macOS Catalina, iPadOS и iPad Pro, които вероятно ще видим по-късно през тази есен или до края на 2019 г. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Приложение за хранителни режими и „говореща“ количка спечелиха наградите на Yettel на TUES Fest 2024

Истински флагман: Представяне на Honor Magic6 Pro

Yettel предлага супертънките HUAWEI nova 12s и nova 12 SE в комплект с FreeBuds SE 2

Изкуственият интелект на война: Експерименталният проект на САЩ със смесени резултати в Украйна

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Академия за дигитални умения помага на учителите да внедряват изкуствения интелект в учебния процес

Роботите на Мъск ни сменят: Заявка за бизнес експанзия

Пуснаха куче-робот с огнехвъргачка свободно на пазара в Америка

Нова сила става ключов пазар за чипове

Yettel предлага Galaxy A55 и Galaxy A35 с до 200 лв. отстъпка и в комплект с Galaxy Fit3

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии