Според планетите: Ето какви дрехи трябва да носите всеки ден от седмицата

19479
Според планетите: Ето какви дрехи трябва да носите всеки ден от седмицата
Снимка: ПР

Съществуват много проучвания за взаимовръзката между цвета на дрехите ни и дните от седмицата. Още от древността хората са знаели, че всеки ден от седмицата отговоря на определена планета. Планетите са Слънце, Луна, Марс, Меркурий, Юпитер, Венера, Сатурн.

Всяка планета си има свои цвят. Счита се, че ако хората се съобразят с тези изисквания за цвета те влизат в резонанс с вселената и ще имат по- голям късмет. Неподходящия цвят влиза в „конфликт” с природата и може да ни донесе неуспехи. Разбира се, това не означава да сте облечени от горе до долу само в един цвят. Достатъчно е само едно нещо от дрехите да бъде в конкретния цвят.

Това да знаете зависимостите между дните от седмицата и цветове всъщност може да Ви бъде изключително удобно и чисто от практическа гледна точка. Вече няма да е необходимо да се чудите какъв цвят детски рокли или тениски за момче да избирате всеки ден. Просто може да се съобразите с планетата и така да комбинирате цялостната визия на Вас и Вашето дете.

Какво значи Юпитер за зодиакалните знаци?

Нека видим какво означава влизането на Юпитер в зодиакалните знаци. В сайтът yourtango.com има прекрасно обяснение, което споделяме с в...

Планетите влияят върху нашето настроение и на всяка от тях съответстват даден камък и цвят. Нека да разгледаме на кои цветове отговарят дните на седмицата и защо.

Понеделник

От италианския език знаем, че понеделник е Lunedi. А именно според Римляните тръгва вярването, че всеки ден е подвластен на дадена планета. Понеделник е под влиянието на Луната. Луната е представител на интерес, уважение, щастие, сила, сън, майка, богатство и вода. Белият цвят е цветът на Луната, а също и цветът на понеделник. Освен това могат да се носят бели, светлосини, сребърни и други подобни цветове, за да се търсят максимални ползи. Съчетанието на бели дрехи със сребристи аксесоари е не само стилно, но и ни носи емоционална изгода.

Вторник

Отново ще споменем как е вторник на италиански- martedi . Може би се досещате от името, че този ден е подвластен на Марс. Тази планета е символ на власт, смелост, конкуренция и собственост. Този ден е свързан с червено и оранжево. Човек може да носи нюанси на червено или оранжево, за да търси триумф в различни начинания. Вторник е и най-подходящия ден за разрешаване на дългогодишни проблеми с полицията и армията. Административна и тмного трудоемка работа трябва да се извършва във вторник.

Какво значи Сатурн в зодиите или в домовете?

Сигурно много от вас са повдигали вежди като са чули, че Стрелец е в Сатурн или друго подобно нещо. Решихме в тази статия да споделим е...

Сряда

Сряда на италиански е Mercoledi. Следователно е под влиянието на Меркурий. Планетата символизира и контролира разузнаването, логиката, бизнес перспективите.. Освен това се счита за подходящ ден за „празни приказки”. Ако искате да е подходящ и за Вас си облечете пъстри дрехи в пастелни тонове или наблегнете на зеленото. Сряда е чудесен ден за засаждане на растения.

Четвъртък

Четвъртък - Giovedi е под влияние на Юпитер. Юпитер контролира мъдростта, интелигентността, тялото, философската перспектива и богатството на човека. Също така, тази планета се грижи за връзката между Вас и Вашия по-голям брат. Носенето на жълт цвят може да успокои Юпитер и той може да даде благословията си на за Вашия щастлив и позитивен живот. Подходящи са комбинациите с мастилено синьо или цвят индиго. Какво по- стилно от дънки и жълта риза?

Петък

Какво означава Марс в знаците в астрологията?

Време е да обясним какво значи и Марс в знаците в астрологията и как им влияе. Представяме пред нашите читатели много полезен материал ...

Италианското название на петък е venerdi. Денят е подчинен на планетата Венера. Това е планетата на романтиката и любовта,брака, секса, красотата, богатството и музиката и е съвсем нормално в петък да не ни се работи. Това е ден за закупуване на бижута, скъпоценни камъни, украшения и… нов дом! Петък също е добър ден за медицинско лечение на тежко заболяване, тъй като лечебните енергии са най-активни през този ден. Цветовете на този ден са лилаво и розово, като се препоръчват по- нежните им и кремави гами. Не случайно това са и най- често любимите цветове на дамите и момичетата.

Събота

Първия почивен ден Събота е sabato на италиански и е подвластен на Сатурн. Сатурн е управляващата планета за възрастта, болести, дългове, лоша карма, жестоки дела, алчност, гняв и болка. Също така контролира чуждия език, селскостопанския бизнес и техническите изследвания. Подходящи са тъмно сините, сиви и черни дрехи. Дрехите в тези тонове може, и дори трябва да разнообразите с бижута. Подходящи камъни - оникс, ахат.

Неделя

Неделя - Domenica (от Duomo - Слънце) е денят управляван от Слънцето. Слънцето е господарят на душата, егото, славата, здравето, честта и смелостта. Също така, Слънцето разглежда взаимоотношенията с бащата. Ярките цветове като жълто, червено и оранжево са цветовете, свързани с този ден и свързвани, като цяло със слънцето. Неделята е подходящ ден за пътуване и за разрешаване на стари спорове. Това е и най- подходящия ден за хранене с вкусна храна и забавление с приятели и семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Какви са причините за засилването на сезонните алергии

Каква е подходящата за вас доза витамин C и как да си я набавите

Не използвайте ябълков оцет, ако имате тези здравословни проблеми

Лазаровден 2024 г.: Традиции, ритуали и символика

Лекар: Следете за тази малка подробност и сами ще различавате настинка от алергия

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Кои са най-неподходящите храни при разстройство?

Когато човек го сърби цялото тяло, какво означава това?

Канела: защо е опасна и как влияе на нивата на кръвната захар?

Болката в сърцето отива в лявата ръка: каква може да бъде причината?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com