X
 
 

Новият булевард "Левски" във Варна е пуснат, но все още не е въведен в експлоатация

2440 0
photo of Новият булевард "Левски" във Варна е пуснат, но все още не е въведен в експлоатация
Снимка: Надежда Георгиева
След вчерашните проливни дъждове проблемите с най-големия инфраструктурен проект от десетилетия насам във Варна вече са налице: свлечени земни маси, пропаднал стълб за улично осветление, наводнени участъци, огромни дупки и други. 

В тази връзка още снощи бе изпратено извънредно прессъобщение от Община Варна, касаещо щетите от дъжда, което по-късно бе споделено и от кмета Иван Портних. В съобщението се казва, че проблем със строителството няма, а нанесените щети се дължели на факта, че обектът все още не е приключен и по него се работи. Няма как да не ни направи впечетление, че от общината посочват, че новият булевард все още не е въведен в експлоатация, нищо, че от същата пресслужба преди месец изпратиха съобщение как лично кметът Иван Портних и премиерът Бойко Борисов пускат движението по булеварда.

8 месеца затвор за шофьор от градския транспорт, прегазил жена във Варна

38-годишният Слави С. бе осъден на 8 месеца лишаване от свобода, чието изтърпяване било отложено с изпитателен срок от 3 години. С прис...

Въпросът е как на 25 април 2019 се съобщава официално: Срокът е спазен! Кметът на Варна и примиерът пускат движението по булевард "Васил Левски", а на 21 май 2019 общината заявява: Булевардът все още не е въведен в експлоатация!

Противоречивите изказвания ни карат будят съмнения доколко е законно пускането на движението по новия варненски булевард, без обектът да е въведен в експлоатация и без да има задължителните акт 16 и 17.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално