X
 
 

Антонина Лозанова от Видин взе голямата награда за най-добър монтаж на медийния фестивал

1284 0
Антонина Лозанова от Видин взе голямата награда за най-добър монтаж на медийния  фестивал
Снимка: А.Лозанова
Възпитаничката на Видинската математическа гимназия Антонина Лозанова спечели голямата награда за "Най-добър монтаж" за филма "Обратно броене" на Международния фестивал за детско и младежко медийно изкуство "Арлекин".

Фестивалът “Арлекин” се провежда под мотото “Светът в моите очи” и има за цел да стимулира детската и младежка фантазия и творчество за създаване на оригинални филми, телевизионни предавания и репортажи: музикално предаване, рекламни клипове, детска новела и сериал, спортно предаване, новинарска емисия и всички останали формати, към които децата проявяват интерес, също така интернет медии и радиопредавания, включващи всички жанрове

Виртуози на акордеона участват в международен фестивал в Плевен

Виртуози на акордеона от Франция, Русия и България участват в започващия днес в Плевен Международен фестивал „Акордеомания“...

Антонина Лозанова разказва за осмото издание на феста във Варна: " В рамките на програмата имахме обучения по драматургия и анимация. През тези три дни трябваше да защитим изготвеното от нас. Аз участвах с два документални филма. "Обратно броене" е филм за моя клас, тъй като сега завърших училище. Импресивно представих всичко, което преживяхме през бурната година. Той беше номиниран и в категорията "Най-добър документален филм".

Фестивалът се провежда под патронажа на Министерството на образованието и науката, със съдействието на Община Варна и Държавната агенция за българите в чужбина.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители