Шабла: Мястото, на което да си завреш носа това лято!

9532
Шабла: Мястото, на което да си завреш носа това лято!
Снимка: МВР

Здравей, скъпи читателю!

Вече е април и определено е време да помислиш за лятната си почивка. Да, тази година е по-дъждовно от обикновено, но пък по-добре да вали през пролетта, а пък лятото само да пече. А и почвата все пак е добре да се напоява, че като се пропука, после за нищо не става. Но както и да е, няма да задълбаваме, защото се отклоняваме от главната тема, а именно: нашата прогаряща синусите и изключително енергизираща оферта за море в Шабла!

Дори и да си си правил планове за морска ваканция някъде извън границите на България, защото не ти се ходи на Черно Море, то тези глупави идеи вече отдавна би трябвало да се изпарили, а ако не са – то ще изчезнат вовеки СЕГА. Защо ли? Причини много.

На първо място – Морето ни вече не е черно, а и бяло. За него може да се мисли като за един своеобразен Ин и Ян. Потопиш ли се в него, достигаш един невероятен баланс.

На второ място – Докато в Гърция можеш по дъното на морето да си намериш морски звезди, причудливи рапани, раци осмокраци, скатове и красиви миди, на дъното на Черно Море край нос Шабла можеш да си намериш някой и друг пакет бело. Освен това няма и да се налага да се взираш много, както при морските обитатели, а намереното реално ще ти влезе в употреба.

На трето място – Няма да ти е необходимо да купуваш излишни сувенири като: магнитчета, картички, гривнички. Можеш просто да вземеш бело за всички: мама, тате, бате, сестра ти, децата ти, племенниците, братовчедите ти, бабите и дядовците ти, приятелите ти. Много по-практично е да им направиш такъв подарък и можеш да си сигурен, че всички ще си спомнят, от кой, къде и по какъв повод е.

На четвърто място – Ще имаш възможността да хапнеш ястия, каквито не си ял преди. Някои от тях са: друсана цаца, калмари по колумбийски, миди ала Марадона и салата „Скаридите на Жана“. Гарантирано ще преобърнат възприятията ти за морска храна, ще те накарат да пиеш повече вода и да се хидратираш, ще повишат настроението ти и ще се почувстваш прероден.

На пето място – Ще имаш възможността да се срещнеш на носа със знаменитости като: Чарли Шийн, Диего Марадона, Кейт Мос и още много други. Всички те, както и още членове на БЕЛОТО братство, ще се съберат в Шабла това лято на луд купон, на който и ти можеш да се включиш!

На шесто място – Ще можеш да изтрезнееш много по-бързо от обикновено. А това определено не е нещо, което може да се случи навсякъде. Рецептата е следната: Напиваш се до несвяст или колкото там носиш, а после скачаш малко да поплуваш. След това можеш веднага да се върнеш към пиенето и то напълно изтрезнял на ведра глава!

На седмо място – Гаранция, че това ще е най-веселото ти море. Няма да усетиш кога е свършило, а същевременно ще ти се струва така сякаш си бил цял живот там. Спомени хиляди, а още по-хубавата част е, че нон стоп ще ти изниква нещо ново в главата и сладко ще си припомняш за преживяванията ти.

Спираме се на числото седем, защото е библейско, щастливо и Господ е създал света за точно седем дни. А на теб ти остава възможността да се впуснеш в едно незабравимо пътешествие в Шабла за море 2019-та и да преобърнеш представата ти за почивка.

Шабла е мястото на което природата, духът ти и тялото ти ще се слеят в едно, а ку*ви-те и белото, няма да са ти необходими, защото ще имаш цяло море, в което да поплуваш.

Да живее българското Черноморие, УРА!

 

Автор: Лиляна Гелев, Sofia Live

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Борят се срещу "лошия" Запад, а пращат децата си там

Турция: последната битка на Ердоган

След атентата в Москва: най-разпространените митове и дезинформация

Написаното остава: прощални думи за Алек Попов

Ходорковски: Режимът на Путин ще се смени чрез революция

Чужди медии: Хаосът в София изглежда пълен

"И моето семейство беше депортирано в Сибир". Семейната история на Кая Калас, премиер на Естония

Защо в една от най-богатите страни - Великобритания, има толкова много бедни

Какво би казал дядо за нашите политици

Депресия: Защо мъжете я преживяват с гняв и агресия вместо сълзи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com