Първа разгромна победа за волейболните ни национали

21208
Първа разгромна победа за волейболните ни национали

Националите ни разбиха Кипър в първи мач от квалификациите за Световното първенство по волейбол в Полша през септември. Волейболистите ни се наложиха с 3:0 гейма, съответно 25:18, 25:19 и 25:5.

Днешният съперник на възпитаниците на Камило Плачи очевидно бе под класата на "лъвовете" и те стигнаха до рутинен успех, без да полагат сериозни усилия, като по този начин запазиха сили за по-трудните предстоящи мачове. Италианският специалист не заложи на титулярния състав, като капитанът Тодор Алексиев и центърът Николай Николов, както и разпределителят Андрей Жеков не започнаха от началото на двубоя, но въпреки това националите стигнаха до бърз успех.

Волейболните емоции на България през 2013 година - радост и мъка

Националният ни отбор по волейбол отново донесе много хубави моменти на българите през тази година, макар нашите момчета да не спечелих...

Утре Цветан Соколов и компания играят с Холандия от 16:30 часа българско време, а в неделя от 19:30 е последният мач от груповата фаза срещу домакините от Чехия.

Интересно ще е и какво ще се случи от 19:30 часа българско време между Холандия и Чехия. Само победителят в групата със сигурност се класира за Световното първенство в Полша, информира БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол