Нова настилка за спортна площадка в село Зверино

1395
Нова настилка за спортна площадка в село Зверино
Снимка: община Мездра

Дворът на местното училище„Св. Климент Охридски“ в с. Зверино край Мездра е преобразен чрез полагане на тревна настилка. Площадката е подсигурена с дренажна система, стабилна ограда, електрическо осветление и трибуна.

Кметът на община Мездра Генади Събков преряза лентата и откри новата придобивка .

”Искам да благодаря на инициативните младежи, без които тази площадка нямаше да съществува в този си вид. Огромни благодарности и на министъра на образованието, който изслуша моята идея за нашата обща инициатива и намери път за финансирането на това спортно съоръжение. Ще продължим облагородяването на района, защото той, освен за игра и за отдих, е и за учение”, заяви Събков.

Председателят на инициативния комитет Христо Христов благодари на всички, подкрепили начинанието за спортната площадка. „Искам да пожелая на всички да бъдем все така задружни, защото когато има идея, когато с общи усилия се борим за една цел, то тя става реалност“, добави Христов.

След официалното откриване млади и стари се включиха в демонстрационни срещи. На изкуственото игрище сили премериха децата  на „Скала“ – Зверино и „Скала 2015“ – Оселна. След тях в битка се включиха ветераните на двата клуба, които направиха шоу с много емоции и футболни страсти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com