Обама: Републиканците ще се борят до "последен дъх", за да защитят богатите

5794
Обама: Републиканците ще се борят до "последен дъх", за да защитят богатите

Американският президент заяви, че републиканците ще се борят до "последен дъх", за да защитят богатите, предава АФП. Барак Обама направи изявлението си на фона на набиращата в Чикаго скорост кампанията по преизбирането му през 2012 г.

Обама също така защити промените, които е прокарал по време на първите три години на поста си, включително здравната реформа, решението да позволи на хомосексуалисти открито да служат в армията и слагането на край на войната в Ирак.

Обама и Мит Ромни спечелиха в Ню Хемпшър

Мит Ромни и Барак Обама спечелиха първичните избори съответно на републиканците и демократите за президентската номинация, произведени...

"Всичко, за което се борихме досега, е заложено на карта на тези избори - сърцевината на това, зад което тази страна стои", заяви Обама.

"Осама бин Ладен никога няма да стъпи на тази земя отново", добави Обама, имайки предвид мисията за ликвидирането на лидера на "Ал Кайда", за която издаде нареждане миналата година.

"Тези промени не са лесни - някои от тях са рисковани, почти всички от тях идват, изправени пред силна опозиция", заяви американският президент.

На старта на набиране на средства в Чикаго Обама се оплака, че републиканците и тези, които се борят за президентска номинация, нямат план за създаване на работни места или да помогнат на средната класа.

Обама: Мерките срещу безработицата дават резултат

Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че се радва от данните за спадането на безработицата в Америка, съобщи Би Би Си. Според данните,...

"Те ще се борят до последния си дъх, за да защитят данъчните съкращения за най-богатите американци", заяви Обама.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com