Бразилските проститутки: Феновете от Европа се представят много по-добре от латиносите

17409
Бразилските проститутки: Феновете от Европа се представят много по-добре от латиносите
Снимка: Getty Images/Guliver

Легионите чуждестранни фенове в Бразилия са посрещани от армия местни проститутки. Древният занаят е легален в страната, стига и единият, и другият да са навършили 18 години. Бразилия не пуска на територията си хора, осъдени за педофилия. Полицията в Рио разби и един от големите картели отвъд Атлантика, който осигурява малолетни жрици.

Всяка вечер след традиционния фен фест в Рио настъпва огромен пазар на плът. Запалянковците надигат кенчета бира, хапват сандвичи, пушат трева и си бърборят с труженички в различни възрасти, килограми и полове. И всичко това пред бдителното око на полицията, която се опитва да гарантира, че всеки от участниците е навършил 18. В този пазар на плът се опитваме да разберем коя нация е най-популярна сред проститутките? Толкова ли са добри в спалнята, колкото сънародниците им на терена? Кой бележи най-много? Затова взимаме няколко кенчета бира и се смесваме с тълпата. Отначало ни мислят за луди. Транссексуална жрица ни привиква и започва да се рекламира: "Може да намерите снимките ми навсякъде. Имам участия в 22 порнофилма. Само потърсете името ми в нета. Казвам се Фабиане Спеарс", казва тя и отговаря на въпроса ни: "Най-често бележат французите. Те са културни хора, също като англичаните".

Стоящите наблизо проститутки чуват темата на разговор и с охота се съгласяват да позират, стига да не ги снимаме в лице. "Правя го, защото съм майка", обяснява 26-годишна жена. "Работя в магазин през деня, а тук идвам нощем само при големи събития като карнавалите. Просто печеля допълнително за моите деца". Дамата вади телефон и показва снимка на синовете си. "Тези грингос плащат по 300 долара за сеанс. Аз не изкарвам толкова в магазина за седмица". Иначе събеседничката хвали италианците като най-постоянни клиенти. "Американците като че ли все се притесняват за размера, това ги вълнува. Но говоря генерално. Важна е не националността, а личността. На място преценяваш дали си заслужава да тръгнеш с мъжа отсреща".

Друга труженичка също не иска да бъде снимана в лице, тъй като има ревнив приятел. "Харесвам немците. Също и швейцарците", обяснява тя. И не дава висока оценка на латиносите. "Южноамериканците прескачат от една колежка на друга. Когато обслужиш добре германец, той обикновено се връща".

Резултатът е ясен. Европейците може да се поизлагат на игрището, но техните фенове се справят повече от добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com