Фотомодел стана перачка, за да е близо до футболистите

9913
Фотомодел стана перачка, за да е близо до футболистите

Моделът Бруна Нунеш не е звезда като Неймар, Фред и компания, но също е толкова полезна и успешна в Граня Комари в Тересополис, където е базата на Селесао. По време на Мондиала тя ще пере дрехите и ще се грижи за перфектния външен вид на футболисти и журналисти от пресцентъра.

Между кошниците с мръсни дрехи и прането тя получава различни предложения и подаръци. Хубавицата е в постоянен контакт със спортистите и журналистите. За благодарност или да я свалят, тя получава изненадващи подаръци като шоколади, бонбони, та дори и плюшени мечета. Смелчага вече я смразил, като й отправил предложение за женитба. Тя обаче издържала на опорството и възпитано отклонила офертата. Оправдала се, че е до края на Мондиала е ангажирана.

Над 8000 гледат тренировка на Русия

Над 8000 зрители се очаква да посетят, утре официалната тренировка на руския национален отбор по футбол на стадион "Новели Жуниор" в Ит...

По професия Бруна Нунеш е фотограф и фотомодел, който работи за известна марка перилни препарати. А компанията е един от спонсорите на националния отбор. Именно затова красавицата е в пералното отделение и задължението й е да пере ежедневно дрехите на хиляди журналисти и медиийни експерти, които са в Граня Комари.

"Те носят всичко за пране. Блузи, панталони и бельо също. Идват с по три кошници на ден. Виждала съм какво ли не, но предпочитам да не гледам", споделя Бруна. Веднъж вече направила и гаф. Не разделила бяло и червено и върнала дрехите в розово. Извинила се, естествено и всичко се разминало. Бруна е категорична, че впечатлява клиентите си, не само с красота, но и с интелект. Вече е завързала много приятелства с футболистите от националния отбор. "Работата е много готина. Няколко момичета искаха да бъдат на мое място, за да имат възможност да се доближат до футболистите", признава Бруна Нунеш.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com