Храна с изтекъл срок на годност в хотелите на Англия и Италия

7788
Храна с изтекъл срок на годност в хотелите на Англия и Италия

Бразилските здравни власти конфискуваха храна с изтекъл срок на годност от хотелите на националните отбори на Англия и Италия за Мондиал 2014, който започва след по-малко от 20 дни.

Иззети са над 50 килограма негодни за консумация риба, месо, шунка, сирене, масло, маргарин, сосове и други хранителни продукти от "Портобело Хотел", в който трябва да отседне Италия, както и други 2,6 килограма от "Хотел Роял Тюлип", в който ще се настани Англия.

Ужас! Истерия и протести посрещнаха Селесао

Бразилия истеряса при пристигането на момчетата на Луис Фелипе Сколари на лагера в Тересополис за подготовката за Мондиала. Тежко въоръ...

Двата хотела се намират в Рио де Жанейро. Мащабната кампания в Бразилия е предприета от държавната служба за защита на потребителите, като нейни агенти инспектираха 13 ресторанта, супермаркети, пекарни, магазини и хотели, като в 8 от тях бяха открити проблеми.

"Открихме общо около 218 килограма негодна за консумация храна, която е конфискувана", съобщиха от секретариата на службата.

Инспекторите направиха проверка и на хотел "Цезар Палас", където ще се настани Холандия, но в него не бяха открити нередности. По-голямата част от 32-ата отбора, които ще участват на Мондиал 2014 от 12 юни до 13 юли в Бразилия, пристигат с готвачи в щабовете си и ще използват собствени хранителни продукти.

 

Англия започва втория лагер преди Световното

Националният отбор на Англия по футбол започна втория си подготвителен лагер преди участието на Световното първенство по футбол през сл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com