Марк Вилмотс: Очаква ни много тежък 1/8 финал срещу САЩ

6411
Марк Вилмотс: Очаква ни много тежък 1/8 финал срещу САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver

Селекционерът на националния отбор по футбол на Белгия Марк Вилмотс скромно заяви, че тимът му не е фаворит в осминафинала от световното първенство срещу Съединените щати и шансовете на двата тима са абсолютно равни.

Пред сайта на турнира селекционерът на Белгия коментира, че всички в тима са наясно, че предстои много тежък мач и се готвят за сериозна битка като равен с равен.

Контузията на Агуеро кара селекционерът на Аржентина да мисли нова тактика

Селекционерът на аржентинския национален отбор по футбол Алехандро Сабея е принуден да прекрои тактиката на отбора за предстоящия 1/8 ф...

Вилмотс заяви, че първата му задача сега е детайлно да изучи съперника за да се подготви с възможно най-добрия състав за двубоя. Специалистът бе категоричен, че мачовете във фазата на елиминациите ще бъдат много по-различни, като и късметът и съдбата могат да решат развоя на двубоите.

Марк Вилмотс каза още, че е доволен от представянето на тима в груповата фаза. Той добави, че отборът му все още не е показал най-добрия си футбол, но веднага добави, че и тим като Аржентина все още не е демонстрирал истинската си мощ.

Селекционерът на Белгия коментира, че непрекъснато дава за пример на играчите си латиноамериканските тимове на турнира, които играят силно на турнира най-вече защото же пестят сили до последната секунда.

В Белгия: Да завладеем САЩ!

Цяла Белгия се настройва за осминафиналния сблъсък със САЩ от световното първенство.В страната са оптимистично настроени и вярват в усп...

Белгия и Съединените щати ще се изправят един срещу друг в осминафинал от световното първенство в Бразилия. Мачът е на 1-ви юли от 23:00ч. българско време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com