Муслера: Балотели трябва да играе в Бразилия

12333
Муслера: Балотели трябва да играе в Бразилия

Вратарят на Галатасарай и Уругвай Фернандо Муслера заяви, че нападателят на Италия Марио Балотели трябва да играе на световното първенство в Бразилия. Играчът на Милан записа 29 мача и 12 гола за "адзурите", но участието му на Мондиал 2014 е под въпрос заради буйния му нрав.

"Бих взел Балотели във всеки отбор, заяви Муслера пред "Гадзета дело Спорт". - Бих искал да ми бъде съотборник. Много ми допада, има характер".

Суарес: Знаем как да ударим Англия

Звездата на Ливърпул и Уругвай Луис Суарес не се страхува от съперника си в група "D" на Мондиал 2014 - Англия. Нещо повече - тимът на ...

Присъствието на Балотели в Бразилия ще означава проблеми за самия Муслера, тъй като Италия и Уругвай са в една група на Световното. Вратарят на "урусите" похвали съперника.

"Те имат пълноценен състав, силен във всяка зона. Пирло е шампион, а вратарят Джанлуиджи Буфон продължава да учудва: той е на 36, а изглежда да е само на 25", смята Муслера.

Въпреки това уругваецът вярва, че неговият тим ще се окичи със слава, след като разполага с дуото в атака Единсон Кавани - Луис Суарес.

"Суарес и Кавани са ефектно дуо, заяви стражът. - Единият разчита на силата, другият на скоростта. Но преди всичко те ни помогнат много, защото Кавани е много добър в това да се връща назад".

Рой Ходжсън започна психовойна с Уругвай

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън направи първата крачка към психовойна с един от силните съперници на отбора в група "D" - Уругвай. ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com