Смартфони станаха официален спонсор на Сборная

6577
Смартфони станаха официален спонсор на Сборная

Компанията Huawei, която е световен лидер в производството на смартфони стана спонсор на националния отбор по футбол на Русия. Това обяви президентът на футболната федерация на Русия Николай Толстой на пресконференция в Санкт Петербург. Сборная е там на лагер и след като се излекува селекционерът Фабио Капело, заедно капитанът на тима новият изпълнителен директор на компанията Вян Бао официално подписаха договор, според който Huawei става официален спонсор на националния отбор, Суперкупата на Русия за 2014 и на Купата на Русия за сезона 2014/2015.

„Радвам се да обявя, компанията става спонсор на националния отбор на Русия по футбол да май 2016 г. Ние работим по привличането на търговски компании, благодарение на които си формираме бюджета. Благодаря на г-н Вяо за взетото решение. Сигурен съм, че ще имаме съвместен път, който ще се развива в различни направления, в това число и детско-юношеския футбол”, каза Толстой.

Kапело: Отборният дух е силата на Корея

Селекционерът на руския национален отбор по футбол Фабио Капело се отнесе с уважение към отбора на Корея, с който руснаците ще играят н...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com