Трик или номер – смартфон страхотии за Хелоуин

14798
Трик или номер – смартфон страхотии за Хелоуин

Хелоуин е чакан с нетърпение от малки и големи по цял свят, дори и у нас, въпреки небългарския произход на празника. Някои се подготвят за Деня на вси светии целогодишно. Други решават в какво ще се превъплътят в последния момент. Ще ви представим една нестандартна идея за Хелоуин, публикувана в mashable.com, която ще ви направи по-различни и по-атрактивни от всякога. Необходимо ви е само въображение, тениска и… смартфон със специално инсталиран софтуер на него.

С помощта на това скромно оборудване може да постигнете невероятни ефекти, някои от които са демонстрирани във видеото към статията. Например илюзия за биещо кърваво сърце на гърдите, чудовище с анимирано мигащо око, лик на човек или същество, чиито очи се движат, и какво ли още не.

2 млрд. таблета, компютри и смартфони заливат света през 2016-а

Световните продажби на таблети, компютри и смартфони до 2016 г. почти ще се удвоят, за да достигнат повече от 2 млрд., сочи проучване н...


Достатъчно е само да изрежете по подходящ начин отвори на тениската и да прикрепите смартфона си от вътрешната й страна с дисплея напред. Специалното приложение, предназначено за iOS или Android базирани телефони, ще свърши останалото.

С подобен костюм, вдъхновен от съвременните технологии, със сигурност ще срещнете ужасените погледи на десетки нищо неподозиращи хора. Те ще бъдат най-шокирани обаче от изключително реалистичното „раздрано“ сърце на гърдите ви, постигнато с помощта на силиконовата подложка iWound и видео, на което се вижда истинско туптящо човешко сърце.

Смартфоните господстват на Токийското гейм шоу

Геймплейът и евтините тегления, които подхранват бума на софтуери за смартфони и таблети, се очертават като най-обсъжданите теми по в...

Редактор: Ана Маринова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com